Velká věštba na červen podle kartářky Helen Stanku. Co nám předpovídá podle karet?

AURA - Měsíční horoskop na červen 2023

Co vás čeká v šestém měsíci roku 2023? Nahlédněte trochu do budoucnosti. Čeho je dobré se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? Mnohé vám mohou odhalit tarotové a mariášové karty. Přečtěte si předpověď na červen pro své znamení zvěrokruhu, kterou z karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku, a objevte, jaké bylinky či kouzla vám mohou být v tomto měsíci nápomocné.

Berani

Z tarotových karet vám na červen vychází Královna disků, což je krásná karta, která je spojena s bezpečím a materiálním zajištěním. Slibuje, že byste ve finanční sféře měli vše zvládnout a mohlo by se vám začít dařit. Nebo budete mít alespoň nějakou zajímavou příležitost, která by měla přijít prostřednictvím nějaké ženy. Královna disků vám slibuje i dokonalé zázemí v rodině, bez kterého se to vše neobejde.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na červen pro Berany.

Přečtěte si i podrobný horoskop na červen pro Berany.

Býci

Na červen vám z tarotových karet vychází Sedmička holí. Ta vyzkouší vaši odvahu, to, jak dokážete čelit různým nástrahám, které vás mohou připravovat o váš klid. Tyto nástrahy budou ale spíš ve vaší hlavě, taková zkouška vašich nervů, kdy se mohou nečekaně měnit podmínky. Dohromady by se ale nic strašného nemělo dít. Tato karta vám zároveň slibuje, že byste to všechno s těmito nástrahami měli zvládnout mnohem lépe, než kdyby šlo všechno tak, jak jste si naplánovali.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na červen pro Býky.

Přečtěte si i podrobný horoskop na červen pro Býky.

Blíženci

Z tarotových karet vám na červen vychází Desítka mečů. Ta ukazuje, že možná budete zápasit s tím, že toho na vás bude moc. Budete mít na svých bedrech naloženu spoustu povinností, které vám budou dělat těžkou hlavu, protože nebudete vědět, jestli to všechno zvládnete a ustojíte. Desítka mečů vám ale dává možnost se vším se vypořádat buď během deseti dnů nebo deseti týdnů. Tak snad to vše zvládnete dříve.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na červen pro Blížence

Přečtěte si i podrobný horoskop na červen pro Blížence

Raci

Na červen vám z tarotových karet vychází Rytíř pentaklů, který předpovídá, že se budete učit a vzdělávat. Také budete pracovat na tom, abyste měli zásoby nejen materiální, ale i psychické. Na nářky nebude moc času, budete se vše snažit brát z intelektuálního nadhledu. Každopádně máte šanci posunout se dopředu.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na červen pro Raky.

Přečtěte si i podrobný horoskop na červen pro Raky.

Lvi

Z tarotových karet vám na červen vychází karta Svět. Je to pozitivní karta, která předpovídá, že se něco bude uzavírat. Možná budete sklízet plody své práce, ale také přijde možnost cestovat a poznávat.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na červen pro Lvy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na červen pro Lvy.

Panny

Na červen vám z tarotových karet vychází krásné Eso pohárů. Ukazuje možnost vzkříšení nových vztahů, pro nezadané je možnost zamilovat se. Někdo vás může okouzlit a může z toho být láska na první pohled. Mohou přijít i nové nápady, inspirace. Možná vás napadne myšlenka, která vám přinese hodně štěstí, pokud ji budete realizovat.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na červen pro Panny.

Přečtěte si i podrobný horoskop na červen pro Panny.

Váhy

Z tarotových karet vám na červen vychází Eso holí, které předpovídá, že můžete nastartovat nové věci, projekty, které mají velkou šanci na úspěch. Určitě byste neměli promarnit příležitost. Tato karta s sebou nese sílu, energii, dravost a tvořivost a bývá symbolem průkopníků.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na červen pro Váhy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na červen pro Váhy.

Štíři

Na červen vám z tarotových karet vychází Devítka pohárů. Ta předpovídá, že se budete na něco velmi těšit, čekat, že něco pěkného přijde. Celkově by to mělo být hezké období, kdy si můžete odpočinout od náročnějších věcí.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na červen pro Štíry.

Přečtěte si i podrobný horoskop na červen pro Šíry.

Střelci

Z tarotových karet vám na červen vychází Velekněžka. Je to karta, která ukazuje vyšší morální hodnoty. Radí vám, abyste víc naslouchali svým vnitřním pocitům a vnitřnímu hlasu. Tento měsíc může být obdobím, kdy budete víc duchovně naladěni, budete jakýmisi hledači pravdy, světla v nás a smyslu našeho bytí.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na červen pro Střelce.

Přečtěte si i podrobný horoskop na červen pro Střelce.

Kozorozi

Na červen vám z tarotových karet vychází Šestka disků, která předpovídá, že budete trochu samaritány všech lidí kolem vás. Tento měsíc pro vás může být také trochu jednotvárný, protože budete žít povinnostmi a určitým stereotypem.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na červen pro Kozorohy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na červen pro Kozorohy.

Vodnáři

Z tarotových karet vám na červen vychází Královna pentaklů, která slibuje, že byste se měli finančně zahojit a mělo by se vám dařit. Tato karta také ukazuje stálost ve vztazích a také potřebu jistot, na kterých budete celý měsíc pracovat.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na červen pro Vodnáře.

Přečtěte si i podrobný horoskop na červen pro Vodnáře.

Ryby

Na červen vám z tarotových karet vychází Královna holí, která vám předpovídá hodně práce, téměř se nezastavíte. Také vám přeje pevné zdraví a slibuje dostatek energie.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na červen pro Ryby

Přečtěte si i podrobný horoskop na červen pro Ryby.