Velká věštba na červen pro Ryby: Někdo vám bude škodit, ale vy se nedáte

RYBY - Měsíční horoskop na červen 2023

Co čeká Ryby v šestém měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A jakým způsobem si můžete pojistit své štěstí? Přečtěte si předpověď na červen, kterou pro Ryby z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na červen vám z tarotových karet vychází Královna holí, která vám předpovídá hodně práce, téměř se nezastavíte. Také vám přeje pevné zdraví a slibuje dostatek energie.

Co říkají mariášové karty?

Začátek měsíce přinese nějakou starost ohledně práce nebo finančních věcí. Jako kdyby někdo záměrně mlžil nějaké informace nebo něco chystal, abyste přišli o pevnou půdu pod nohama. Buďte opatrní. Všechno by se to naštěstí během první dekády mělo vyříkat a v práci nastane klid.

Během druhé dekády opět ta samá osoba začne vystrkovat růžky, ale tentokrát už by vás to nemělo ranit ani znejistět. Místo toho si budete užívat to pěkné, co je kolem vás. Rozkvetlou přírodu, vůně jara...

Ve třetí dekádě už vás čekají jistoty, radosti, láska, zařizování nejrůznějších věcí, které vám udělají radost. Červen si tedy můžete nakonec skvěle užít. Dokážete se dostat z energií začátkem měsíce, kdy se vás bude někdo snažit ovlivnit, dojdete k určitému poznání a udržíte si své jistoty, jak pracovní, tak soukromé.

Magie pro Ryby na červen

Pokud si chcete v červnu pojistit své štěstí, využijte voňavý jalovec. Když si dáte nad zápraží nebo někam blízko dveří snítku jalovce, dokáže odhánět všechno zlé a naopak do vašeho domova přitahovat hojnost, radost a duševní pohodu.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.