Lenost, paličatost i ulhanost aneb Tři nejotravnější vlastnosti všech znamení

Každé znamení má vlastnosti, kterými k sobě ostatní přitahuje, disponuje pak samozřejmě ale i těmi negativními. Na své chyby většinou nejsme pyšní, ale když už je umíme určit, pracovat na nich je hned o něco jednodušší. Jaké otravné vlastnosti horoskop přisoudil vám?

Beran

Přezíravost, výbušnost, zbrklost

Berani umí být dost sebestřední a mají rádi, když je po jejich. Proto se ale také snadno rozčílí, když něco nejde tak, jak by si přáli. Když mají příležitost se ujmout vedení, tak to udělají, zároveň proto ale trpí sklony k přehlížení názorů a nápadů ostatních. To je v konečném důsledku může přivést k unáhleným rozhodnutím, kterých budou později litovat.

Býk

Obezřetnost, asociálnost, lenost

Býci jsou velmi praktičtí lidé, což je dobrá vlastnost, pokud není zahnána do extrémů. Proč se s někým bavit, když vám člověk ze života stejně zmizí, nebo vás podrazí? Takové uvažování vede Býky k přílišné obezřetnosti, poté jsou samotářští, raději tráví čas doma než mezi lidmi, a tak pochopitelně také zleniví. Váží si času stráveného o samotě, ale občas ho neumí vyvažovat opakem.

Blíženci

Opakování, lhaní, neschopnost naslouchat

V horoskopu byste jen těžko hledali ukecanější znamení než Blížence. Jsou občas až nadmíru komunikativní a mají sklony neustále dokola vyprávět jednu a tu samou historku, ovšem až poté, co si ji náležitě upraví. Nemyslí to ale zle, jejich lži nemají nikomu škodit. Jejich upovídanost, na druhou stranu, jim brání v tom, aby dokázali svým blízkým naslouchat tak, jak by to potřebovali.

Rak

Náladovost, strach z osamostatnění, neschopnost zapomenout

Raci jsou citlivé osobnosti, s láskou pečují o ostatní a dělají to s radostí, když ale nedostávají podobnou péči nazpět, jejich nálada se rychle změní a mohou být zničehonic uplakaní. Rodina je pro ně nadevše, v mládí proto mají obavy z odstěhování od rodičů, a když jsou sami rodiči, nelíbí se jim představa, že jejich děti vylétnou z hnízda. Pro svou loajalitu mají také tendence se držet minulosti, což jim může bránit v tom, aby šli vstříc budoucnosti.

Lev

Egoismus, ješitnost, dramatičnost

Lvi jsou notoricky známí tím, že vyžadují pozornost. Mohou proto nechtěně dovolit hrdosti převzít kontrolu nad svým chováním, což pak pochopitelně vyústí v to, že na své okolí působí egocentricky a ješitně. Navíc snadno udělají drama ze situací, ze kterých nevycházejí dobře.

Panna

Hnidopišství, smysl pro detail, nedbalost

Panny jsou perfekcionisté každým coulem, mají své návyky a režim, který je pro ně důležitý. Právě proto, že jsou ve svých očích téměř bez chyby, vidí problémy i tam, kde jiní ne a rádi si do nich rýpnou. Smysl pro detail není nic špatného, dokud ovšem neleze na nervy ostatním. Nedbalost pak přichází na scénu především ve chvílích, kdy jsou Panny nucené k vybočení ze svého normálu.

Váhy

Nerozhodnost, strach z konfliktů, roztržitost

Váhy si váží dobrých vztahů nejen se svými blízkými, ale třeba i s kolegy. Pokud tak dojde k vyhrocení jakékoliv situace, mají problém si vybrat stranu, protože si za žádnou cenu nechtějí kohokoliv znepřátelit. Pokud jsou pak k něčemu takovému přímo nuceny, začnou být roztržité a jednat unáhleně.

Štír

Manipulace, nepřátelství, pomstychtivost

Intenzita a vášeň nejlépe vystihují povahu Štírů. To ale může přejít v nepřátelství, pokud především v oblasti financí a sexu nedostávají, co chtějí. Aby dosáhli svého, snaží se manipulovat s lidmi a obvykle jim to také vychází, přesně totiž ví, jaký knoflík zmáčknout. Když jejich plány nevyjdou, na řadu přichází pomsta.

Střelec

Nadbytek energie, nepředvídatelnost, hlasitost

Střelci jsou dobrodružní a rádi vyprávějí o svých dobrodružstvích. Jejich energie ale může ostatní naopak až vysávat, jsou zkrátka trochu přehnaní. To samé se týká jejich hlasitosti, být v jejich přítomnosti nemusí být úplně jednoduché. Vzhledem k první zmíněné vlastnosti navíc mnohdy mění rozhodnutí ze dne na den, kvůli čemuž není jednoduché předvídat, co udělají.

Kozoroh

Pocit neomylnosti, odsuzování, chladnost

Kozorozi jsou dříči, kterým záleží na tom, jaká je jejich reputace a jak působí na ostatní. Neradi se pletou a jsou přesvědčení, že mají vždy pravdu. Na ty, kteří nepracují stejně tvrdě jako oni sami, pohlížejí pohrdavě. Na své okolí mohou působit chladně, protože vzhledem ke své pracovní morálce postrádají dostatek empatie.

Vodnář

Netrpělivost, paličatost, přecitlivělost

Vodnáři umí být až geniální, ale velmi snadno se naštvou, když někdo nechápe jejich úhel pohledu nebo ho dokonce odmítá uznat jako relevantní. Proto lehko ztrácí trpělivost s těmi, které považují za méně inteligentní. Pro svou paličatost rádi jednají individuálně a na práci v týmu si nepotrpí, při nepohodnutí se s ostatními mají sklony k emočním výbuchům.

Ryby

Házení viny, přejímání cizích problémů, nepraktičnost

Ryby jsou snílci věřící v to, že jednoho dne se jim podaří spasit lidstvo a ochránit svět před veškerým utrpením. To je ovšem činí nepraktickými, protože nechtějí vidět ošklivou realitu. Trápení ostatních mnohdy přejímají na sebe. Když náhodou Ryby samy nedopatřením někomu ublíží, mívají tendence házet vinu na jiné, protože svou chybu nechtějí přijmout.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.