Vyložené karty Helen Stanku. Upír Krejčí věří, že nad ním drží ruku anděl strážný

Vyložené karty Helen Stanku – Václav Upír Krejčí

Hostem pořadu Vyložené karty Helen Stanku byl tentokrát herec, mim, bavič, komik, učitel a dabér Václav Upír Krejčí. Co na něj prozradila automatická kresba, čím si právě teď prochází a proč k němu musela přijít nehoda?

Helen Stanku do svého pořadu zve slavné osobnosti a odkrývá jim věci, které možná ani netušily. Stejně to bylo i s Václavem Upírem Krejčím. „Upíre, ty jsi člověk, který má docela velké napojení, intuici, máš i nějaké schopnosti, které jsi dostal do vínku. V minulosti, když ses rozhodoval, kterou cestou se vydat, jsi měl možnost něco udělat jinak a pravděpodobně toho dneska docela dost lituješ. Ukazuje se mi, že bys měl být opatrný na nohy. Ty jsi měl nedávno nějakou havárii a já si troufám říct, že i kdybys ji neměl, tak bys byl zastavený jiným způsobem. Vidím, že máš v sobě i hněv.“

Upír s tím, co ukázala automatická kresba, souhlasil a přiznal, co všechno musel přetrpět, aby mohl dělat to, co dělá. „Každý by si tohle měl zažít, aby si uvědomil, jestli je to to pravé, co chce vážně dělat.“ Upír se také svěřil, že si docela nedávno prošel velmi těžkým obdobím rozvodu, které těžce nesl.

Karty v pracovní rovině ukázaly kontinuální práci. „Co vlastně teď děláš?“ zajímalo Helen. Upír prozradil, že dopsal scénář na filmovou pohádku a má napsanou divadelní hru s prvky hororu, má také své studio. V lásce karty ukázaly, že Upíra čekají ještě perné chvilky. Věřil totiž, že se mu nikdy nestane, že by musel procházet rozchodem, rozvodem, dělením majetku. Ale je optimistický a v lásku věřit nepřestal.

Společně s Helen probrali, jestli chce být i po rozchodu s bývalou partnerkou kamarád a jak zvládá odpuštění lidem, kteří mu ublížili. Nakonec si vytáhl karty Upír sám a zajímalo ho, jak to bude vypadat s jeho novým vztahem, se vztahy s dcerami i bývalou ženou. Co mu Helen vyložila, si můžete poslechnout v úvodním videu.

Podívejte se také na předchozí díl s trenérem slavných Pavlem Šalitrošem, který je podle run miláčkem bohů.

Sdílejte článek
Štítky rozvod láska kresba havárie Václav Upír Krejčí výklad karet automatická kresba Upír Krejčí Vyložené karty Helen Stanku

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.