Jazyk lásky podle horoskopu: Kozoroha si získáte dary, Ryby silnou empatií

Lásku si lidé vyjadřují nejrůznějšími způsoby. Pro někoho není nad velká gesta, jiní si na ně naopak nepotrpí a jako důkaz lásky jim stačí dotaz, jaký měli den. To se samozřejmě liší také podle toho, jakého jsou lidé znamení. Jak někomu správně vyjádřit city podle horoskopu?

Beran

Berani si dávají vysoké, mnohdy i zdánlivě nedosažitelné cíle, za kterými si tvrdě jdou. Ideálním partnerem je pro ně tedy někdo, kdo je bude povzbuzovat, o kom budou vědět, že jim kryje záda za všech okolností. Chcete-li okouzlit Berana a stát se pro něj nenahraditelnou polovičkou, utvrzujte ho v tom, že v něj věříte a nebojte se svou lásku k němu dávat nahlas najevo.

Býk

Býci se drží při zemi a po náročném dni pro ně není nic příjemnějšího, než když jim vytvoříte pohodlnou domácí atmosféru. Tomuto znamení proto nejlépe vyjádříte lásku tím, že nachystáte deku, dobré občerstvení a budete se tulit, zatímco v televizi bude hrát oblíbený seriál nebo film. Pro Býka je společné lenošení mnohem cennější než velká gesta.

Blíženci

Jen málokdo je větší mluvka než Blíženci. Proto lidé narození v tomto znamení potřebují někoho, kdo je nejen bude ochotný poslouchat, ale bude s nimi také ochotný klidně i celé hodiny mluvit. Může se jednat o vážná témata, ale i naprosto uvolněné rozhovory. Pokud si s nimi partner názorově sedne, je to o to lepší.

Rak

Přítomnost nejbližších lidí je pro Raky naprosto zásadní. Největším projevem lásky pro ně je, když s nimi partner prožívá důležité životní okamžiky – raduje se s nimi při úspěších a utěšuje je v těžkých časech. Chtějí se se svou polovičkou dělit o vše, co zažívají. Rozhodně by se k nim proto nehodil někdo, kdo rád takzvaně kope jen sám za sebe.

Lev

Pro Lvy je důležité, aby věděli, že jejich partner si jich váží nadevše a jsou pro něj na prvním místě. Rádi slyší chválu a komplimenty, pouze ale ty upřímné, protože lež vycítí na kilometry. Ocení i dárky, ale nejsou sobečtí a partnerovi budou hezké chování stejnou měrou oplácet. Lásku jim nevyjádříte lépe než tím, že je budete různými způsoby ujišťovat o tom, jak moc pro vás znamenají.

Panna

Lidé narození v tomto znamení obvykle bývají všem k dispozici, když to je potřeba. Proto je pro ně důležité, aby měli v životě někoho, kdo bude k dispozici jim. Panny jsou velmi pečlivé a potřebují partnera, který bude jejich pečlivost nejen chápat, ale bude ochoten také následovat jejich příkladu a nebude mít problém jim ulevit od povinností. Pokud například umyjete nádobí, lásku jim tak vyjádříte lépe než třeba drahým darem.

Váhy

Pro Váhy je důležité, aby je jejich blízcí dobře znali a také se podle toho chovali. Nejen k narozeninám nebo k Vánocům proto ocení dobře promyšlený dar. Nemusí se jednat o nic drahého, ba naopak. Stačí, aby daná věc dokazovala, že je znáte, víte, co mají rády a jaký mají vkus. Když mají špatný den a partner na ně doma čeká s jídlem z jejich oblíbené restaurace, hned pochopí, že tohle je láska.

Štír

S lidmi, na kterých jim záleží, chtějí Štíři trávit co nejvíce společného, ale hlavně kvalitního času. Občasnému lenošení se nevyhýbají, ale s aktivitami rádi zacházejí do extrémů. Ideální partner pro ně bude někdo, kdo bude ochotný s nimi lézt po skalách, absolvovat dlouhé túry a bezstarostně se toulat po neprobádaných místech. Vedle takového člověka najdou skutečnou lásku a štěstí.

Střelec

Střelci chtějí mít ve stáří pocit, že si za život vytvořili spoustu pěkných vzpomínek a nepromrhali jedinou chvíli. Nejsou zrovna experti na plánování, a proto když najdou někoho, kdo navrhne program přesně podle jejich představ, padnou mu k nohám. Když je vezmete na dovolenou, a je jedno, jestli na týden k moři, nebo na dva dny na chatu, a navíc je slovně ujistíte, že vám na nich záleží, máte je v kapse.

Kozoroh

Kozorozi dělají vše podle svého nejlepšího vědomí a svědomí. Mají rádi preciznost a luxus a ideálním partnerem pro ně bude někdo, kdo tyto věci také ocení. Nic je nevzruší tolik, jako schopnost partnera vybrat nejkvalitnější šperk za co nejlepší peníze. Pokud poznají někoho, kdo má rád kvalitu a zároveň ví, jak za ni neutratit jmění, jsou ochotní se hrnout klidně i do svatby.

Vodnář

Vodnáři jsou rebelové, ale ne bez příčiny, proto potřebují někoho, kdo bude vyznávat stejné hodnoty jako oni a bude za ně ochotný také bojovat. Jakmile poznají někoho, kdo se stará o dobro svého okolí, ať už je to zájmem o politiku, nebo podílením se na charitativní činnosti, je ruka v rukávě. Trávení společného času formou snahy o změnu k lepšímu je jazykem lásky, kterému rozumí nejlépe.

Ryby

Citlivější znamení než Ryby ve zvěrokruhu nenajdete a ideálním životním partnerem je pro ně extrémně empatický člověk. Ryby jsou schopné se rozbrečet i u dojemné reklamy a nepotřebují někoho, kdo se jim za to vysměje - naopak, chtějí vidět pochopení a cítit, že se mají komu uchýlit do náruče, když jim bude ouvej. Často na sebe kladou příliš vysoké nároky, jejich protějšek by je proto měl držet při zemi a dávat jim najevo, že i když tyto nároky nesplní, jsou pro něj perfektní.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.