Toxické chování ve vztazích podle horoskopu: Lvi jsou vyčítaví, Štíři přehnaně žárlí

Pravděpodobně už alespoň jednou v životě vám připadal atraktivní někdo, o kom jste si říkali, že nemá žádné negativní vlastnosti. Pak jste ale také mohli na vlastní kůži zjistit, že i jedna slabina stačí k tomu, aby vztah nefungoval. Každé znamení přitom nějakou má.

Beran

O Beranech se ví, že jsou temperamentní a horliví. To se ale může jevit jako zápor v případech, kdy nedostanou, co chtějí. Pod vlivem emocí mají sklony k přehánění a na některé podněty pak reagují příliš impulzivně. Pokud na tomto svém nedostatku navíc odmítají pracovat, nebo si ho dokonce nechtějí připouštět, být s nimi ve vztahu může být složité, někdy až nemožné.

Býk

Býci se velmi snadno nechají okouzlit a flirtování je baví, je pro ně důležité jako kyslík. Bohužel to ale platí i ve chvílích, kdy jsou ve vážném vztahu. Nenechají se jen tak svést k románku s někým jiným, kávu zdarma od pohledné obsluhy ale neodmítnou a výměně smyslných pohledů s atraktivní osobou odolávají jen stěží. To ne každá polovička unese.

Blíženci

Pro Blížence není neobvyklé, že se občas chovají, jako by měli vícero osobností. I když je poznáte, jejich výkyvy nálad a s nimi související nejistota ohledně jejich reakcí na cokoliv pro může být nepříjemná. V jednu chvíli vás zahrnují láskou a v druhou máte pocit, jako byste pro ně nic neznamenali.

Rak

Za normálních okolností mají Raci sklony svým nejbližším říkat o všem, co se odehrává v jejich životech i hlavách. Občas ale také umí být tajnůstkáři, v partnerských vztazích obzvlášť. Nedělají to přitom za účelem jakkoliv svou polovičku obelhat. Většinou se zkrátka jen chtějí vyhnout zbytečným konfliktům nebo diskusím o záležitostech, které ještě nemají ujasněné.

Lev

Pokud se vám podaří jakkoliv ranit Lva, věřte, že vám to nezapomene. Pamatuje si i ty nejmenší křivdy, a pokud bude mít pocit, že zraňujete jeho ego, nebude mít problém při hádce s vámi využít toho, co jste řekli při sporech dávných. A to i přesto, že už jste se omluvili. Lvi totiž sice umějí odpouštět, ale nezapomínají.

Panna

Zeptáte-li se Panny, zda je v pořádku, a ona vám řekne, že je v pohodě, buďte si jistí, že tomu tak není. Panny se totiž ze svých pocitů obvykle nevypovídají hned. Nechají je v sobě bublat a následně mohou snadno bouchnout i při nejmenším impulzu. Rády mají své emoce pod kontrolou, když ale dojde k výbuchu, nezkrotí je ony samy a často ani nikdo jiný. Hádky s nimi pak bývají o to horší.

Váhy

Mít s kým sdílet život je krásné, nic se ale nemá přehánět. Váhy mívají ve vztazích sklony myslet především na radost a potěšení svého partnera, kvůli čemuž zapomínají na vlastní potřeby. To může vést také k přebírání názorů své polovičky a k omezení schopnosti samostatného rozhodování. Jako by přicházely o svou osobnost, což nebude příjemné nikomu v jejich okolí.

Štír

Když mají Štíři ve vztahu pocit, že už na nich partnerovi nezáleží, dokážou se proměnit ve skutečná monstra. Jsou žárliví, i když je vše v pořádku, a v případě, že se cítí ohrožení, ač třeba neoprávněně, je s nimi až k nevydržení. V hlavě si vytvářejí scénáře, kterým věří, a je těžké je přesvědčit o opaku.

Střelec

Střelci jsou nezávislí a představa toho, že budou do konce života uvázáni k jedné osobě, je může děsit. Ve vztahu potřebují mít jistotu, že neztratí vlastní osobnost a že nebudou k partnerovi vyloženě připoutáni. I malý náznak žárlivosti je podráždí. Ve vztazích se rozhodně nenechají omezovat a ani ústupky jen tak dělat nebudou. To může v partnerovi vyvolat zbytečné pochybnosti o jejich věrnosti.

Kozoroh

Přestože jsou Kozorozi věrní až za hrob, dokážou své partnery šokovat soutěživostí, která se vztahuje i na ně. V partnerství mnohdy chtějí být těmi, kteří více vydělávají, mají více přátel a například i při společném sportování dosahují lepších výsledků. Jakákoliv prohra, byť jen domnělá, je pro ně velmi hořkým soustem.

Vodnář

I když jsou zamilovaní, Vodnáři rádi nechávají věcem volný průběh a nechávají se unášet proudem. Nepotrpí si na velké vyjadřování citů nebo romantická gesta, partner je tak může považovat za odtažité. Bývá těžké jim porozumět a pochopit, co se jim honí hlavou. Přestože milují, neumějí to dávat najevo tak, jak by asi v milostném vztahu bylo záhodno.

Ryby

Ryby mají sklony lásce a vztahům propadat velmi rychle a jít do hloubky. Už v počátcích se jim v hlavě honí představy o svatbě, dětech a daleké budoucnosti. Je to sice romantické, ale na tyto myšlenky se mnohdy soustředí více než na partnera a nedávají si tak prostor ho poznat dost na to, aby věděly, zda je skutečně tím pravým. Než si koupíte boty, musíte si je vyzkoušet. To samé platí také o vztazích.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.