Horoskop lásky na květen 2023: Kozoroha potká láska jako trám, Střelec bude žárlit

AURA - Měsíční horoskop na květen 2023

Jak to bude v květnu 2023 s láskou podle mariášových karet? Kolem koho se budou točit nápadníci, kdo se konečně dočká lásky a sexu a komu hrozí žárlivé hádky? Přečtěte si, jak na tom bude v květnu s láskou vaše znamení zvěrokruhu.

Beran

Máte udělat zásadní rozhodnutí, ale cítíte, že ještě nepřišel ten správný čas a partner vám to i potvrdí. Budete rádi, že máte hned jasno a víte, jak se zařídit. Nechcete si totiž zbytečně dělat starosti a momentálně uvítáte každou radu.

Býk

Vztahy se snažíte neřešit, ale ono se vás to dotýká a někde v podvědomí to řešíte. Pokud nejste zadaní, tak v měsíci lásky můžete tu svoji potkat. Bude to velká náhoda a přispěje k tomu váš bláznivý nápad, který však bude plný radosti a bezstarostnosti. Takový bude i partner.

Blíženci

Jste hodně vztahovační a také v poslední době nemáte dobrou náladu. Vaše okolí vůbec neví, co se s vámi děje. Partner odnáší všechny vaše výkyvy nálad a nakonec to nevydrží a hodně od plic vám řekne, co si myslí. A to bude asi jedná možnost, jak vás zastavit a uklidnit.

Rak

Hodně se budete pohybovat ve společnosti. Máte štěstí na komunikativní a zábavné protějšky, takže nudy se rozhodně nemusíte bát. Jedna osoba na vás zapůsobí nejenom inteligencí, ale i humorem.

Lev

Váš partner je introvertní a k tomu hodně uzavřený typ. Což jste věděli už na začátku vztahu, přesto vás to stále rozčiluje a vyčítáte mu to. Mluvte s ním o svých emocích a vašem strachu, že vás nemá rád. Třeba to pochopí a vyjádří se.

Panna

Osud vám nese vyřešení vašeho bývalého problému, kdy jste se s partnerem na čas rozešli nebo jste se pohádali. Přijde uvědomění si toho, co je pro vás oba důležité. A to vás nakonec spojí více než jindy.

Váhy

Pokud začnete pracovat na svém sebevědomí, podaří se vám získat spousty nápadníků a možná se mezi nimi objeví i někdo, kdo může zasáhnout vaše srdce. Budete si užívat zájmu partnerů a budete po dlouhé době opravdu šťastní. A stačí k tomu jen si více věřit.

Štír

Celý měsíc si budete užívat velkou lásku a skvělý sex a budete si říkat, že už vás nic lepšího nemůže čekat. Taky jste si na to museli nějaký čas počkat. Jenže na konci měsíce se setkáte s někým, koho vám pošle osud, a bude to někdo z minulosti a možná se vše ještě změní.

Střelec

Ve vašem partnerství je něco v nepořádku. Už delší dobu svému partnerovi nedůvěřujete a tento měsíc to může dojít až k žárlivým hádkám. Snažte se ovládat, jinak o svého partnera můžete přijít a pak zjistíte, že vše bylo zbytečné drama. Pak už to nepůjde vzít zpět.

Kozoroh

Ve vztazích v průběhu května budete jednou nahoře a jednou dole. Přijdou kolize, ale i radosti. To zásadní však přijde pro nezadané na konci měsíce. Někoho potkáte a bude to pro vás láska jako trám a splněný sen. Uzavřete vše, co se týká minulosti. Prostě to bude pecka.

Vodnář

Nezadaní v květnu mohou zažít rychlý zvrat, který vůbec neočekávají. Máte se však na co těšit a určitě navážete přátelské kontakty. Dost možná začnete s jistými osobami trávit více volného času. Zřejmě se však mezi nimi najde někdo, koho můžete vnímat jako potenciálního partnera.

Ryby

Zejména v půlce května se můžete dopustit chyby, která ve vašem partnerovi vyvolá jisté pochybnosti. V těchto dnech totiž děláte neuvážené kroky, které vám nepřinesou moc velký úspěch. Snažte se vše dělat s rozvahou a být více v klidu.

Zdroj: Autorský text Jana Wurflová a neffira.cz

Víte, kdo je vaše spřízněná duše?

Mohlo by vás ještě zajímat:

Sdílejte článek