Býk – Měsíční horoskop (červen 2023)

Býk červen

Začátek měsíce je o rozhodování, kterou cestou se vydáte. Budete mít dvě možnosti. Pozor si dejte na lpění na něčem, co vám spíše přináší konflikty, a až to rozpoznáte, tak uzavřete jednu životní kapitolu. Koncem měsíce se vám ozve nějaký zamilovaný muž, ale pro vás to nebude důležité, protože vás koncem června čeká velká láska, zamilování a stabilita.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Zjišťuji stále vše o sobě samé.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Váhy

S kým budete mít problémy

Štír

Vztahy

Červen pro vás bude měsíc velké lásky. Už na jeho začátku se splní váš sen, stagnace ve vztazích se změní a vy překonáte všechny překážky, což znamená, že pokud jste nezadaní, tak se můžete opět rozhodnout být součástí vztahu. Zažijete obrovskou lásku, zamilování a nic nebudete chtít řešit, jen si užívat. Což je také správně.

Práce

V práci vás čekají závratné změny, které vám však přinesou postup a velkou radost. Hned na začátku června přijde velice lákavá nabídka, o které budete přemýšlet, a dojde vám, že díky ní se vám otevřou různé možnosti. Hned poté přijde další nabídka, ale tam se spíše budete odrazovat. Ke konci měsíce bude vše vypadat velice nadějně a radostně.

Peníze

Peníze vás trápit vůbec nebudou, budete zažívat klid a harmonii a na konci června i radost.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Ramena a klouby. Zelená.

Podívejte se, co přinese červen podle kartářky Helen Stanku:

Přečtěte si také