Panna – Měsíční horoskop (červen 2023)

Panna červen

Na začátku měsíce se zrychlí nějaký proces týkající se práce a možná i úředních záležitostí. Můžete se s někým klidně i pohádat nebo přijde konflikt, který však vyčistí vzduch kolem vás. Což otevře nové možnosti a nové cesty. Uzavře se tak i minulost. Koncem měsíce si odpočinete od všech možných překážek a budete se zbavovat toho, co už vám neslouží. Na konci června náhle něco ukončíte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Mám spousty skvělých nápadů.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Lev

S kým budete mít problémy

Rak

Vztahy

Osud vám na začátku června přináší nové začátky ve vztahu, ale budou komplikované. Nebudete chtít mnohé řešit, což přinese beznaděj, ale partner vás hluboce miluje a nebude vědět, jak dál. Což přinese ztráty a velkou změnu spojenou s vyříkáním si některých starých křivd. Ve vás se něco změní a pocítíte velkou lásku. Koncem měsíce bude potřeba na vztahu hodně zapracovat.

Práce

Změny vás budou zasahovat od začátku měsíce, ale vy to budete vítat a radovat se. Doslova se zamilujete do své práce a můžete tam i flirtovat s kolegou. Něco se ve vás změní a můžete mít pocit závisti. O všem začnete přemýšlet a uvědomíte si, že osud vám je nakloněn a vše, co vám vzal, vám zase vrátil. Skončí všechny potíže a překážky a splní se váš sen. Pozor na majetnické pocity, přinášejí beznaděj.

Peníze

Nové možnosti spojené s velkou radostí a překonáváním překážek ve spojitosti se stagnací a bojem, což přinese konečně stabilitu do vašich financí.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Nervy. Okrová.

Podívejte se, co přinese červen podle kartářky Helen Stanku:

Přečtěte si také