Štír – Měsíční horoskop (červen 2023)

Štír červen

Červen pro vás bude hodně zajímavý měsíc. Na jeho počátku se ve vašem životě objeví někdo nový a přinese vám nové začátky plné vášně a lásky, ale vy se toho vztahu leknete. Budete se od něj odrazovat a chtít to uzavřít, jenže se zamilujete a pak půjde vše velkou rychlostí. Úžasný sex, posun ve vztahu, ale i žárlivost vašeho partnera. Na konci června se budete snažit nic neřešit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Láska je mou součástí.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Panna

S kým budete mít problémy

Kozoroh

Vztahy

Někde na cestě byste mohli potkat někoho, kdo vám nabídne mnoho nových zážitků a možností, ale vy se zaleknete své vnitřní vášně a budete se chtít z toho vymanit. Přichází vnitřní zúčtování a řešení. Dokonce se možná s dotyčným člověkem rozejdete, ale bude to jen dočasné. Pak necháte všemu volný průběh a na konci měsíce ukončíte svůj vnitřní boj a oddáte se lásce a možná odjedete na dovolenou.

Práce

V prvních dnech se můžete s někým pohádat nebo se může objevit nějaký konflikt, ale překonáte překážky a přijde radost z práce, doslova se do své práce zamilujete. Bojovat však můžete s nějakým kolegou a kolegyní, protože nebudou řešit problémy, které je nutné vyřešit, což přináší velkou změnu a akci. Poté přijde nabídka, která už byla několikrát odmítnuta, a přinese něco nového a hodně práce. Koncem měsíce se vrátí období, kdy budete mít spousty práce a málo odpočinku.

Peníze

Na počátku měsíce to nebude moc dobré a možná se budete s někým dohadovat, ale vše dobře dopadne a čeká vás velice plodné období se spoustou radosti a peněz.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Revma. Bílá.

Podívejte se, co přinese červen podle kartářky Helen Stanku:

Přečtěte si také