Velká věštba na červen pro Býky: Koncem měsíce si užijete plno lásky

BÝK - Měsíční horoskop na červen 2023

Co čeká Býky v šestém měsíci roku 2023? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co by naopak neměli promeškat? A která bylinka je ochrání před negativní energií? Přečtěte si předpověď na červen, kterou pro Býky z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na červen vám z tarotových karet vychází Sedmička holí. Ta vyzkouší vaši odvahu, to, jak dokážete čelit různým nástrahám, které vás mohou připravovat o váš klid. Tyto nástrahy budou ale spíš ve vaší hlavě, taková zkouška vašich nervů, kdy se mohou nečekaně měnit podmínky. Dohromady by se ale nic strašného nemělo dít. Tato karta vám zároveň slibuje, že byste to všechno s těmito nástrahami měli zvládnout mnohem lépe, než kdyby šlo všechno tak, jak jste si naplánovali.

Co říkají mariášové karty?

Začátkem měsíce ukazují mariášové karty drobné varování, abyste si příliš nebrali pomluvy a závistivé řeči. Může být za tím jakási starší žena v okolí. Hlídejte si sousedy, kolegy nebo kolegyně v práci. To, co jste si pracně vybudovali svou pílí a houževnatostí, může být někomu trnem v oku. Na druhou stranu se vám bude o to víc dařit. Možná budete něco přestavovat, zvelebovat, upravovat. Bude ideální doba pro různé drobné rekonstrukce a nakupování nového vybavení bytu.

Druhá dekáda se bude skvěle hodit pro cestování. A vaše cesty mohou být nejen pro radost, ale také mohou přinést něco velmi užitečného, hlavně pro vaši duši. Navíc můžete získat i nějakou inspiraci, případně může tato inspirace přijít ze zahraničí.

Třetí dekáda bude ideální pro lásku. Máte možnost potkat vhodného partnera, kterého se v budoucnu budete jen těžko zbavovat. Pokud tedy nestojíte o trvalý vztah, raději včas utečte pryč. Pro páry, které jsou spolu už delší dobu, přichází období, kdy mohou napravit staré resty, lépe spolu komunikovat a nastavit si společné priority a plány.

Magie pro Býky na červen

Z rostlin můžete v červnu využít pomoc routy. Routa umí odhánět zlé jazyky, chrání před negativní energií, zbrklostí, hloupostmi, nerozumem, a navíc zajišťuje hojnost.

Snítku routy s sebou můžete nosit jako talisman, nebo z ní uplést věnec, který je dobré ozdobit stužkami - svobodné dívky bílými a ženy, kterým se nevede v lásce a chtějí zlepšit vztahy, přidají stuhy červené.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku — Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.