Velká věštba na červen pro Berany: Zvládnete hodně, ale bude to chtít energii

BERAN - Měsíční horoskop na červen 2023

Co čeká Berany v šestém měsíci roku 2023? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co by naopak neměli promeškat? A jaká bylinka jim pomůže zbavit se smutku a trápení? Přečtěte si předpověď na červen, kterou pro Berany z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na červen vychází Královna disků, což je krásná karta, která je spojena s bezpečím a materiálním zajištěním. Slibuje, že byste ve finanční sféře měli vše zvládnout a mohlo by se vám začít dařit. Nebo budete mít alespoň nějakou zajímavou příležitost, která by měla přijít prostřednictvím nějaké ženy. Královna disků vám slibuje i dokonalé zázemí v rodině, bez kterého se to vše neobejde.

Co říkají mariášové karty?

Podle mariášových karet by měl být začátek měsíce velmi krásný, plný setkávání s přáteli, byť se mohou objevit malé mrzutosti. Hlídejte si své osobní věci, jako jsou například klíče. Lidé kolem vás mohou být také trochu nedochvilní, což vás může trochu vyvádět z míry.

Během druhé dekády už nastoupí nějaké starosti, které je potřeba dotáhnout do konce. Budete muset vyřídit pracovní povinnosti a budete potřebovat hodně síly, abyste to všechno zvládli a využili svou nastřádanou energii hlavně na praktické a pracovní věci.

Ve třetí dekádě něco uzavřete a zároveň něco nového nastartujete. Může přijít i nějaké vyznání lásky od člověka z vašeho okolí, který se vám líbí a vy se líbíte jemu. Lidé budou sdílnější a můžete se dozvědět nějaké nové informace, které budou i pro vaše materiální blaho. A hlavně budete vědět, že jste v tomto měsíci hodně věcí zvládli a zvládnete tedy i to, co přijde.

Magie pro Berany na červen

Pokud byste v červnu potřebovali posilu z oblasti magie, můžete se spolehnout na řebříček. To je rostlina, která vám dokáže přitáhnout nápomocné lidi a příznivé situace. Řebříček navozuje klid, zahání smutek po nepěkných vztazích a hladí nervy. Pomůže vám tedy, abyste se zbavili smutku a trápení a vše se zase v dobré obrátilo.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.