Velká věštba na červen pro Berany: Zvládnete hodně, ale bude to chtít energii

BERAN - Měsíční horoskop na červen 2023

Co čeká Berany v šestém měsíci roku 2023? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co by naopak neměli promeškat? A jaká bylinka jim pomůže zbavit se smutku a trápení? Přečtěte si předpověď na červen, kterou pro Berany z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na červen vychází Královna disků, což je krásná karta, která je spojena s bezpečím a materiálním zajištěním. Slibuje, že byste ve finanční sféře měli vše zvládnout a mohlo by se vám začít dařit. Nebo budete mít alespoň nějakou zajímavou příležitost, která by měla přijít prostřednictvím nějaké ženy. Královna disků vám slibuje i dokonalé zázemí v rodině, bez kterého se to vše neobejde.

Co říkají mariášové karty?

Podle mariášových karet by měl být začátek měsíce velmi krásný, plný setkávání s přáteli, byť se mohou objevit malé mrzutosti. Hlídejte si své osobní věci, jako jsou například klíče. Lidé kolem vás mohou být také trochu nedochvilní, což vás může trochu vyvádět z míry.

Během druhé dekády už nastoupí nějaké starosti, které je potřeba dotáhnout do konce. Budete muset vyřídit pracovní povinnosti a budete potřebovat hodně síly, abyste to všechno zvládli a využili svou nastřádanou energii hlavně na praktické a pracovní věci.

Ve třetí dekádě něco uzavřete a zároveň něco nového nastartujete. Může přijít i nějaké vyznání lásky od člověka z vašeho okolí, který se vám líbí a vy se líbíte jemu. Lidé budou sdílnější a můžete se dozvědět nějaké nové informace, které budou i pro vaše materiální blaho. A hlavně budete vědět, že jste v tomto měsíci hodně věcí zvládli a zvládnete tedy i to, co přijde.

Magie pro Berany na červen

Pokud byste v červnu potřebovali posilu z oblasti magie, můžete se spolehnout na řebříček. To je rostlina, která vám dokáže přitáhnout nápomocné lidi a příznivé situace. Řebříček navozuje klid, zahání smutek po nepěkných vztazích a hladí nervy. Pomůže vám tedy, abyste se zbavili smutku a trápení a vše se zase v dobré obrátilo.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.