Velká věštba na červen pro Vodnáře: Dejte o sobě vědět, mělo by se vám dařit!

VODNÁŘ - Měsíční horoskop na červen 2023

Co čeká Vodnáře v šestém měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A jak můžete využít ke svému prospěchu svátek svatého Jana? Přečtěte si předpověď na červen, kterou pro Vodnáře z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na červen vychází Královna pentaklů, která slibuje, že byste se měli finančně zahojit a mělo by se vám dařit. Tato karta také ukazuje stálost ve vztazích a také potřebu jistot, na kterých budete celý měsíc pracovat.

Co říkají mariášové karty?

Během první červnové dekády budete mít výdaje spojené s cestováním, které může přijít až později, ale už teď z něj budete mít radost. Možná dostanete i nějakou zajímavou pracovní nabídku do budoucna.

Ve druhé dekádě byste měli být aktivní v komunikaci, na sociálních sítích, dát o sobě vědět a umět prodat, co umíte. Máte možnost přilepšit si finančně a zároveň z toho budete mít radost a můžete tak spojit příjemné s užitečným. Můžete si přivydělat a zároveň být třeba v dobré partě lidí.

Třetí dekáda bude trochu svízelnější. Nemusí vám například vyjít plánované rande, a to z důvodů, které vy ani ten druhý neovlivníte. Pokud to nebude rande, může se jednat například o pracovní pohovor nebo věc, na které vám záleží, a která nemusí teď hned klapnout, jak byste si představovali. Naštěstí vše se dá řešit a vy najdete cestu, jak z toho ven.

Magie pro Vodnáře na červen

Možná by stálo za to využít svátku svatého Jana (24. června), kdy se uctívalo spojení ohně a vody. Můžete si doma například udělat příjemnou koupel s bylinkami a zapálit si k ní svíčku. Nebo pokud máte ve svém okolí studánku, zajděte si k ní, umyjte si v ní tvář a ruce a myslete při tom na to, co ze sebe chcete smýt a co naopak chcete získat.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku  Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.