Celebrity

21. dubna 2023 16:38

Kisa Císařová

Slavná kartářka Helen Stanku: Dcera je čarodějnice. Má nadpřirozené schopnosti

30+ Otázek Helen Stanku

Vztahy bývají komplikované. A ani ti, kteří dostali do vínku výjimečný dar a mají tu výhodu, že umí číst v kartách věci minulé i budoucí, nemusí mít zákonitě vždy štěstí v lásce. Podle všeho je to i případ Helen Stanku. Byť je to už nějakou dobu, co se kartářka slavných rozvedla, na svého bývalého muže stále myslí. Čím to je?

„Abych řekla pravdu, mám pořád ráda svého manžela,“ překvapila upřímnou odpovědí v pořadu 30+ Otázek Helen Stanku, a to na otázku, jestli si už po rozvodu získal její srdce nějaký muž. Vzápětí ale kartářka svou odpověď rozvedla a pohled na věc dovysvětlila. „Mám ho ale ráda takového, jaký byl, když jsem si ho brala. A takového, jaký byl před určitým zlomem. Ono tohle je moc těžké,“ povzdechla si kartářka. Žít v minulosti ale Helen Stanku rozhodně nechce, a tak jako do karet, kouká Helen s nadějí i do budoucna. Díky tomu má i představu, jak by její vysněný muž měl vypadat a co by měl splňovat. Společně s tím pak atraktivní kartářka přiznala, že má kolem sebe i řadu ctitelů.

„Nějací adepti by samozřejmě byli, jenomže kde vzít a nekrást? Ti, kteří by za něco stáli, jsou už zadaní, což není úplně ideální. Takže já asi čekám na nějakého prince na bílém koštěti,“ nebojí se Helen Stanku udělat si zjevnou narážkou legraci ze svého nadání, které je zároveň i jejím povoláním. A jaké je to jedno zásadní kritérium, které by měl splnit Helenin vysněný muž, se kterým by posléze ráda měla vztah naplněný podle svých představ? „Chtěla bych, abychom si byli rovni. To stačí,“ má jasno kartářka.

Mohlo by vás zajímat: Celebrity u kartářek. Jaké věštby se vyplnily Haně Zagorové nebo Zlatě Adamovské?

Byť by to díky její štíhlé postavě a mladistvému vzhledu nejspíš málokdo hádal, Helen Stanku je maminkou dvou synů a dcery. A jeden z jejích potomků prý jednoznačně podědil Helenin dar vidět a vnímat věci, které většina populace nikdy nedostane šanci odhalit. „Musím ze svých dětí vyzdvihnout zejména starší dceru, která je opravdu čarodějnice. Je to malá vědma, která má možná daleko větší schopnosti, než mám já,“ vysekla své dceři pochvalu pyšná máma.

A schopnosti své dcery doložila i dvěma konkrétními příklady. „Ona, když něco nechce, tak se to jednoduše nestane. Když jí řeknu, že pojedeme někam na výlet a jí se tam nechce, zaručeně do toho něco vlítne, třeba moje pracovní povinnosti, nebo se rozbije auto. Naopak když chce třeba něco koupit a já jí řeknu, že to nikde nemají, druhý den na to narazím v obchodě, vidím to za výlohou. Už to dělám tak, že když mám nějaký plán, pro jistotu jí to vůbec neříkám,“ usmívá se zkušenostmi poučená Helen Stanku.

Přečtěte si také: Miss Vanesa Švédová promluvila o vztahu ke svému tělu i partnerovi. Kdy založí rodinu?

Jako malá se toužila stát zpěvačkou, sólový zpěv vystudovala na církevní konzervatoři a v pouhých šestnácti letech udělala konkurz do souboru Národního divadla v Brně. To všechno na sebe Helen Stanku prozradila v pořadu 30+ Otázek. Překvapí vás ale také odhalením, jaký byl první honorář, který kdy dostala za výklad karet. Dále prozradila, jestli si nechává vykládat karty od kolegyň. To všechno a mnohem víc se dozvíte ve videu v úvodu článku.

Podívejte se, co Helen Stanku vyčetla z karet známému hudebníkovi Felixovi Slováčkovi:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.