Velká věštba na duben podle kartářky Helen Stanku. Co nám předpovídá podle karet?

AURA - Měsíční horoskop na duben 2023

Co vás čeká ve čtvrtém měsíci roku 2023? Nahlédněte trochu do budoucnosti. Čeho je dobré se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? Mnohé vám mohou odhalit tarotové a mariášové karty. Přečtěte si předpověď na duben pro své znamení zvěrokruhu, kterou z karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku, a objevte, jaká velikonoční kouzla můžete letos zkusit.

Berani

Na duben vám z tarotových karet vychází Páže holí, což je pěkná karta, která ukazuje, že budete velmi zvídaví a neměla by vám scházet energie. Můžete tak zvýšit své životní tempo, prozkoumávat vše nové a nepoznané. Budete se snažit být k ostatním lidem vstřícní, naslouchat jim, a to vás může posunout o krok dál.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na duben pro Berany.

Přečtěte si i podrobný horoskop na duben pro Berany.

Býci

Z tarotových karet vám na duben vychází Slunce, což je krásná karta. Mělo by se vám dařit a mohli byste dokázat v něčem se prosadit. Slunce na vás nejen pěkně posvítí, ale dá vám i dobrou intuici. Tato karta bývá spojována s Apollónem, který byl, mimo jiné, bohem věštění. Mohli byste tedy mít někdy až prorocké vize. Určitě si proto hlídejte, o čem se vám ve vašich snech bude zdát.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na duben pro Býky.

Přečtěte si i podrobný horoskop na duben pro Býky.

Blíženci

Na duben vám z tarotových karet vychází nádherná karta Slunce. Ta předpovídá, že budete v centru dění a pozornosti a Slunce na vás bude svítit víc než kdy jindy. Máte možnost se blýsknout, předvést, co víte a umíte. Využijte svůj potenciál a energii, kterou vám Slunce přináší.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na duben pro Blížence

Přečtěte si i podrobný horoskop na duben pro Blížence

Raci

Z tarotových karet vám na duben vychází krásná karta Rytíře holí. Možná si nebudete úplně jistí, jak si tento měsíc nastavíte, jak se v různých věcech budete rozhodovat. Rytíř holí je karta pohybu, předpovídá rychlé jednání, neměli byste nic odkládat a jednat. Můžete se během dubna i někam podívat. Tato karta ukazuje někdy až bohémský nadhled. Váš partner se pravděpodobně nebude chtít moc podřizovat tomu, co chcete vy, a bude to vyžadovat vaši velkou toleranci.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na duben pro Raky.

Přečtěte si i podrobný horoskop na duben pro Raky.

Lvi

Na duben vám z tarotových karet vychází Šestka pohárů. Tak ukazuje, že budete v něčem zasnění, myšlenkami možná na dovolené, nebo se budete naopak v myšlenkách vracet zpátky, kdy jste třeba lyžovali na zasněžených svazích. Každopádně nebudete moc myšlenkami tady a teď.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na duben pro Lvy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na duben pro Lvy.

Panny

Z tarotových karet vám na duben vychází Šestka mečů. Je to velmi pozitivní karta, představuje logické uvažování, které je vám, Pannám, vlastní. Váš rozum tedy bude v dubnu vaším největším spojencem, spoléhejte na něj. Pomůže vám dospět k vyřešení situace a dát věci do pořádku. Tato karta také připomíná, že je třeba mít na paměti potíže, kterými jste si prošli, a poučit se z nich.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na duben pro Panny.

Přečtěte si i podrobný horoskop na duben pro Panny.

Váhy

Na duben vám z tarotových karet vychází Pětka disků. Ta ukazuje starosti ve finanční rovině. Nemělo by to ale být nic, co byste nezvládli. Spíš půjde o nedostatek komunikace. Do vašich věcí se může vměšovat někdo, kdo k tomu není příliš kompetentní a věci vám může trochu kazit. Pětka disků je ale subjektivní karta, představuje starosti, které jsou spíš jen ve vaší hlavě. Ve skutečnosti by se vám nemělo dít nic až tak špatného.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na duben pro Váhy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na duben pro Váhy.

Štíři

Z tarotových karet vám na duben vychází krásná karta Svět, která přímo vybízí k tomu, abyste si uzavřeli některé věci. Jste na konci jedné etapy a na začátku druhé. Zejména ženy Štírky, které uvažují o založení rodiny, vybízí tato karta k nějakému konání. Také ponouká k tomu, abyste se někam vydali, pokud máte rádi cestování.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na duben pro Štíry.

Přečtěte si i podrobný horoskop na duben pro Šíry.

Střelci

Na duben vám z tarotových karet vychází Císařovna. Ta ukazuje na rodinné věci a vše, co je spojeno s ženskou energií, plodností, láskou, starostí o druhé lidi. Měli byste zvládnout všechny výzvy, které jsou před vámi. Stačí si důvěřovat. Tato karta také umí obracet věci ve váš prospěch.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na duben pro Střelce.

Přečtěte si i podrobný horoskop na duben pro Střelce.

Kozorozi

Z tarotových karet vám na duben vychází Císařovna. Velmi důležitá pro vás bude vaše rodina, také láska, starost o druhé lidi, určitá zodpovědnost. Nemáte se bát, před vámi budou různé výzvy a vy to vše bravurně zvládnete.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na duben pro Kozorohy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na duben pro Kozorohy.

Vodnáři

Na duben vám z tarotových karet vychází Eso pohárů, které předpovídá, že se zamilujete. A kdyby náhodou ne, ukazuje tato karta dobrý nápad nebo vzkříšení nějakého starého nápadu nebo vztahu. Nepočítejte ale s tím, že to bude hned, možná až ve druhé nebo třetí dubnové dekádě.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na duben pro Vodnáře.

Přečtěte si i podrobný horoskop na duben pro Vodnáře.

Ryby

Z tarotových karet vám na duben vychází Eso pohárů. To je karta štěstí, která vám rozzáří celý tento měsíc. Bude se vám dařit na všech frontách. Štěstí budete mít ve vztazích, dokážete obnovit stará přátelství, budete mít různé nápady. Jako kdybyste prošli obrozujícím procesem.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na duben pro Ryby

Přečtěte si i podrobný horoskop na duben pro Ryby.