Velká věštba na duben pro Býky: Když si všechno ohlídáte, dobře to dopadne

BÝK - Měsíční horoskop na duben 2023

Co čeká Býky ve čtvrtém měsíci roku 2023? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co by naopak neměli promeškat? A jak si mohou pomocí velikonočních vajíček přivolat to, po čem touží? Přečtěte si předpověď na duben, kterou pro Býky z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na duben vychází Slunce, což je krásná karta. Mělo by se vám dařit a mohli byste dokázat v něčem se prosadit. Slunce na vás nejen pěkně posvítí, ale dá vám i dobrou intuici. Tato karta bývá spojována s Apollónem, který byl, mimo jiné, bohem věštění. Mohli byste tedy mít někdy až prorocké vize. Určitě si proto hlídejte, o čem se vám ve vašich snech bude zdát.

Co říkají mariášové karty?

Začátkem měsíce budete mít trochu starosti ohledně toku vašich financí, jestli budete mít dost peněz na věci spojené s vaším domovem, který budete chtít trochu zvelebit. Nakonec najdete to správné řešení, jen to nebude hned. Raději dvakrát měřte a jednou řežte, pak to dopadne lépe, než jste mysleli. Najde se i někdo šikovný, kdo vám pomůže v realizaci vašich plánů. Pozor si dávejte na různé smlouvy, hlavně dlouhodobé. Může se objevit menší mrzutost nebo závist jiných lidí. Budete mít ale štěstí na různé lidi, kteří se vyznají ve své práci. Musíte si to všechno jen správně ohlídat.

V půlce měsíce vás čeká cesta, která vám udělá radost. Nebude to nic velkého. Než se nadějete, tak to skončí, například prodloužený víkend. Nemusíte si ale zoufat, protože třetí dubnová dekáda bude také velmi pěkná. Hlídejte si jen, co kde nechtěně řeknete, mohlo by se to obrátit proti vám.

Radost vám budou dělat děti a věci, které vám budou vycházet, tak si tu radost nenechte zkazit.

Velikonoční magie pro Býky

Vy Býci jste velmi tvůrčí zemské znamení a mohla by se vám líbit rukodělná magie. Pokud chcete posílit magickou moc velikonočních vajíček, zkuste na ně namalovat runy nebo jiné symboly vhodné pro přivolání toho, po čem toužíte. Například srdíčko, autíčko, čtyřlístek… To, co do toho dáte, pak také sklidíte.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku — Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.