Velká věštba na duben pro Střelce: Když si budete věřit, zvládnete všechny výzvy

STŘELEC - Měsíční horoskop na duben 2023

Co čeká Střelce ve čtvrtém měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? A co byste určitě měli udělat letos na Květnou neděli? Přečtěte si předpověď na duben, kterou pro Střelce z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na duben vám z tarotových karet vychází Císařovna. Ta ukazuje na rodinné věci a vše, co je spojeno s ženskou energií, plodností, láskou, starostí o druhé lidi. Měli byste zvládnout všechny výzvy, které jsou před vámi. Stačí si důvěřovat. Tato karta také umí obracet věci ve váš prospěch.

Co říkají mariášové karty?

Hned začátkem měsíce může přijít nečekaná možnost přivýdělku a když se k tomu dobře postavíte, mohlo by to být na dlouhou dobu a také v rámci dobré pracovní party. Určitě se toho nebojte, v tomto případě je to pro vás štěstí, že budete v kolektivu fajn lidí.

Během druhé dubnové dekády vám bude vzkvétat komunikace s druhým pohlavím, budete flirtovat a budete vědět, že se líbíte. Čekají vás i nějaké přátelské schůzky, na kterých získáte zajímavé informace, které byste se jinak nedozvěděli. Pozor si dávejte na cestách, mohli byste narazit na potíže. Nespěchejte, jezděte opatrně a buďte obezřetní u všeho, co souvisí s pohybem dopředu.

Velikonoční magie pro Střelce

Když si během Květné neděle, která letos připadá na 2. dubna, pořídíte nové oblečení, přinese vám to štěstí, budete se v něm cítit dobře, budete zdraví, a hlavně se budete líbit. Nové oblečení na Květnou neděli se doporučuje všem lidem, kteří chtějí, aby se jim celý rok dařilo a přitáhli si lásku toho, na kom jim záleží.

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.