Velká věštba na duben pro Raky: Čeká vás aktivní měsíc plný setkávání

RAK - Měsíční horoskop na duben 2023

Co čeká Raky ve čtvrtém měsíci roku 2023? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co by naopak neměli promeškat? A proč by si na Velikonoce měli pořídit domů nový hrnek? Přečtěte si předpověď na duben, kterou pro Raky z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na duben vychází Rytíř holí. Možná si nebudete úplně jistí, jak si tento měsíc nastavíte, jak se v různých věcech budete rozhodovat. Rytíř holí je karta pohybu a energie, předpovídá rychlé jednání, neměli byste nic odkládat a jednat. Můžete se během dubna i někam podívat. Tato karta ukazuje někdy až bohémský nadhled. Váš partner se pravděpodobně nebude chtít moc podřizovat tomu, co chcete vy, a bude to vyžadovat vaši velkou toleranci.

Co říkají mariášové karty?

Začátkem měsíce vás čekají příjemné schůzky, setkávání s lidmi, které jste chtěli vidět a možná jste se s nimi delší dobu nesetkali. Máte možnost obnovit stará přátelství a být v kontaktu. Čekají vás i praktické věci týkající se vaší rodiny. Možná půjde o nějaké rodinné návštěvy, možná budete řešit zdraví starších členů rodiny, ale nemusíte se ničeho bát, spíš naopak.  Budete se cítit užiteční, mít pocit, že vás lidé potřebují, a možná sklidíte i pochvalu.

Druhá dekáda bude velmi aktivní. Nebudete vědět, kde vám hlava stojí, ale věci by vám měly jít dobře od ruky. Co si řeknete, že byste měli udělat, to zvládnete.

Pokud byste během třetí dekády plánovali nějaké rande, počítejte s tím, že věci nepůjdou tak rychle, jak byste chtěli. Neznamená to ale, že se nic dít nebude, spíše naopak. Když se něco dlouho brzdí a vy už máte pocit, že to nebude, tak pak se mohou doslova protrhnout stavidla. A takový přesně bude váš konec měsíce, kdy se můžete těšit na spoustu příjemných věcí.

Velikonoční magie pro Raky

Kdysi se na Zelený čtvrtek kupovaly nové džbány nebo hrnky. Určitě si nějaký pořiďte, protože spolu s ním vám domů může přijít štěstí. Stačí, když ho naplníte vodou ze studánky nebo svěcenou vodou a doma s ní večer všechno lehce pokropíte. Myslete při tom na to, že všude tam, kam padají kapky vody, padá i štěstí.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.