Štír – Měsíční horoskop (duben 2023)

Štír duben

Na začátku měsíce se vám do života vrátí nějaký muž z minulosti a budete se rozhodovat, zda uvěřit jeho manipulacím. Vše s ním bude jak na horské dráze. Začnete si připadat, že nežijete v realitě, protože přijde nějaká akce, která přinese velkou změnu a možná i neočekávaný sex a zamilování. Jistoty týkající se vztahu budou však jen dočasné a mohou střídat beznaděj. Na konci měsíce budete pracovně cestovat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Prožívám období plné lásky.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Blíženci

S kým budete mít problémy

Lev

Vztahy

Ve vztazích budete v dubnu bojovat, a to hned na začátku měsíce. Čeká vás boj, ale i nové začátky. Přichází hodně změn, ale přijdou i hádky a možný rozchod. Ty hádky se mohou řešit ještě na konci měsíce a vše bude jak na houpačce. Což vám přinese beznaděj, která bude spojená i s koncem měsíce a trápením s mužem, od kterého se budete odrazovat.

Práce

V prvních dnech dubna se budete rozhodovat v nějaké oblasti v práci spojené s mužem, z kterého jste nešťastní. Přestanete některé věci řešit a čekají vás schůzky i s jinými lidmi. Jeden muž vám přináší dokonce velkou radost. Ale vše bude jen iluze stability. Budete se cítit jak na rozbouřeném moři. Koncem měsíce přijde osudová práce.

Peníze

Rychle se vám podaří něco ukončit a čeká vás plodnost financí a vášeň pro vydělávání peněz, čímž uzavřete minulost a koncem měsíce budete mít ze svých financí velkou radost.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Zánět. Červená.

Podívejte se, co přinese duben podle kartářky Helen Stanku:

Přečtěte si také