Kouzelné bylinky: Jak si přičarovat bohatství a životní spokojenost

Pokud vám na účtu pořád chybí peníze a hledáte způsob, jak je rozmnožit, vzpomeňte si na kouzelnou moc rostlin. Je několik druhů bylin a květů, které vám mohou pomoci zvětšit vaše jmění. Převážnou většinu těchto rostlin můžete pořídit v každém zahradnictví.

Podle nejrůznějších pramenů babek kořenářek je nejjednodušším způsobem, jak si přivábit bohatství, rozprášení mleté skořice okolo svého domova. Co dalšího můžete ještě podniknout?

Pokud máte zahradu, zahrádku či terasu, je potřeba je důsledně zbavit plevele. Myslete při tom na to, že děláte pořádek i doma a odstraňujete ze svého života neúčelné výdaje, odháníte od sebe ze svého okolí malé i velké parazity. Vyhněte se trhání petrklíčů. Naopak se vyplatí nechat na zahradě trochu jetele i pampelišek. Tyto rostlinky jsou známé tím, že umí přitáhnout blahobyt. Navíc když během úplňku rozfoukáte chmýříčka z odkvetlé pampelišky, může vám splnit přání.

Které rostliny přitahují bohatství?

Další rostlinou svázanou s bohatstvím je topolovka růžová (Alcea rosea). Její hojné barevné květy přitahují blahobyt a pomáhají dosáhnout životních cílů obyvatelům domů, u kterých se pěstuje. Abyste zesílili magický účinek topolovky, vyplatí se nosit pár semínek této rostliny v peněžence.

  • Peníze přitahují i duby. Pokud máte možnost vysazení dubu ve své zahradě, posbírejte si do kabelky či kapsy pár žaludů.
  • Peníze lehce padají do peněženky, ve které je lístek z máty. Abyste zesílili její účinek, je dobré si na své zahrádce nebo terase vypěstovat svou vlastní.
  • Květem a rostlinou velmi spojovanou s pronikavým úspěchem je slunečnice. Vysaďte slunečnici na své zahrádce a utrhněte a vysušte pár okvětních lístků.
  • Můžete si zkusit vytvořit škapulíř – plátěný sáček naplněný magickým „bejlím“. Sáček noste v kabelce nebo si ho schovejte pod polštář.

Legenda o lípě a její schopnosti plnit přání

Přání plní i vzrostlé lípy. Podle staré legendy lípa vznikla takto: Žila dívka, která byla šťastnou matkou četného potomstva a dítka rodila i z hlavy, rukou i nohou. Země si toho všimla a dívce záviděla. Jednou, když šla dívka přes rozkvetlý palouk, se země rozestoupila. Dívce v ní uvízly nohy a proměnila se ve strom zvaný lípa. Najděte si klidné místo pod tímto stromem a požádejte lípu o pomoc.  Zhluboka se několikrát prodýchejte, uklidněte se a vyjmenujte si alespoň deset věcí, do kterých se chcete pustit. Podmínkou je, že jich nesmí být ani o jednu méně. Čím více, tím lépe. Vyjmenujte klidně i ty, které jsou směšné, absurdní i nereálné, ale vyhněte se znevažování.  Po chvilce si uvědomíte, že se cítíte mnohem lépe a věci máte pevně ve svých rukou. Do druhého dne si budete jistí s tím, co ve svém životě dál. Nezapomeňte lípě poděkovat.

Zdroj: autorský článek Helen Stanku a www.kartarkysvetla.cz

Mohlo by vás také zajímat:

Sdílejte článek
Štítky peníze rostliny magie

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.