Blíženci – Měsíční horoskop (duben 2023)

Blíženci duben

Od začátku měsíce budete v sobě nastavovat nové změny. Začnete měnit své přístupy a postoje a možná uvidíte věci z jiného úhlu pohledu. Také se ozvou úřady a budete nuceni věci řešit přes úřady a jiné instituce. Což přinese hádky a dohady. Poté vás čeká rozhodování, kterou cestou půjdete.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Hledám moudrost.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Panna

S kým budete mít problémy

Rak

Vztahy

Na začátku měsíce vás čeká velká láska a zamilování plné radosti a štěstí. A váš vztah se posune někam dál, aniž byste pro to něco museli udělat. Bude to zásadní pro vás i vašeho partnera. Partner bude ke konci měsíce v beznaději ze žárlivosti, protože kolem vás budou i jiní muži.

Práce

Začátkem měsíce vás všichni budou odrazovat od vašich pracovních aktivit. Nedejte se, oni to s vámi nemyslí dobře a vy to poznáte. Dejte na svoji intuici, ta vám poradí ve všem nejlépe. Možná si projdete nějakými hádkami a nepříjemnostmi, ale nepotrvá to dlouho. Ke konci měsíce se splní váš pracovní sen a prožijete štěstí, lásku a spokojenost.

Peníze

Uzavřete některé finanční záležitosti z minulosti a vše doplatíte. Budete se od toho trochu odrazovat, ale nakonec to uděláte.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Žaludek. Zelená.

Podívejte se, co přinese duben podle kartářky Helen Stanku:

Přečtěte si také