Velká věštba na duben pro Lvy: Dodržujte vše, jak se má, a bude se vám dařit

LEV - Měsíční horoskop na duben 2023

Co čeká Lvy ve čtvrtém měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? A jak vám mohou mince pomoci na Zelený čtvrtek přivolat štěstí a peníze? Přečtěte si předpověď na duben, kterou pro Lvy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na duben vám z tarotových karet vychází Šestka pohárů. Tak ukazuje, že budete v něčem zasnění, myšlenkami možná na dovolené, nebo se budete naopak v myšlenkách vracet zpátky, kdy jste třeba lyžovali na zasněžených svazích. Každopádně nebudete moc myšlenkami tady a teď.

Co říkají mariášové karty?

Se zasněností, kterou vám předpovídají tarotové karty, velmi opatrně, hlavně když budete někde na cestách. Moc se nekochejte krajinou a nešlapejte na plyn. Hrozí vám výdaje v podobě pokuty a pokud byste to nevyřešili hned, mohlo by se vám to zbytečně prodražit. Buďte tedy velmi opatrní a snažte se dělat všechno tak, jak se má.

Během druhé dekády by se všechny neblahé energie ze začátku měsíce měly ukončit. Hned začátek této dekády by vám mohl přinést i naději na nějaké peníze. Jak rychle tato naděje přijde, tak také rychle odejde. Proto bude důležité, abyste byli ve střehu a uměli vystihnout ten správný moment. Vnímejte, poslouchejte, co se děje kolem vás, choďte do společnosti, kde můžete načerpat ty správné informace, a to i profesní. Druhá dekáda by pro vás mohla být velmi pracovně i obchodně dobrá. Máte možnost velkého posunu a rozvoje.

Třetí dekáda bude vysloveně přát lásce, usmiřování, můžete si s někým vyříkat, co vás trápilo delší dobu. Ve hře jsou možná i nějaké cesty. A také byste si něco mohli vyřešit v pracovní rovině, s kolegy.

Velikonoční magie pro Lvy

Využijte příležitosti, jak si přivábit štěstí a peníze. Stačí, když na Zelený čtvrtek budete naslouchat. Když budete mít štěstí a uslyšíte poslední kostelní zvony, vezměte mince a pořádně s nimi zatřeste. Peníze a štěstí, které chcete přilákat, pak budou vědět, kterým směrem se vydat.

Zdroj: autorský text (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.