Velká věštba na duben pro Blížence: Budete v centru dění a můžete se blýsknout

BLÍŽENCI - Měsíční horoskop na duben 2023

Co čeká Blížence ve čtvrtém měsíci roku 2023? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co by naopak neměli promeškat? A co všechno jim může odhalit technika věštění zvaná krominomancie? Přečtěte si předpověď na duben, kterou pro Blížence z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na duben vám z tarotových karet vychází nádherná karta Slunce. Ta předpovídá, že budete v centru dění a pozornosti a Slunce na vás bude svítit víc než kdy jindy. Máte možnost se blýsknout, předvést, co víte a umíte. Využijte svůj potenciál a energii, kterou vám Slunce přináší.

Co říkají mariášové karty?

Duben bude pro vás vyloženě aprílový, jednou nahoře a jednou dole. Začátkem měsíce si hlídejte, co kde a komu řeknete. I to, co budete myslet dobře, nemusí být dobře pochopeno a mohlo by se to otočit proti vám. Naštěstí to hned utnete a konec první dekády už by mohl být lepší.

Během druhé dekády budete mít štěstí na vše, co je spojené se sociálními sítěmi. Tam se dokážete skvěle prezentovat a sklidíte zasloužený obdiv a úspěch. Budete mít také dobré rodinné vztahy a měly by vám dobře vycházet i ty partnerské. Nezadaní mají opravdu velkou šanci někoho okouzlit svým charismatem.

Náročnější mohou být vztahy rodičů s dětmi. Mohou se objevit starosti s jejich uplatněním, výběrem školy. Možná budete potřebovat někoho, kdo by vám s tím poradil. Máte nad sebou ale boží oko, takže by pro vás nakonec mohl být duben velmi pěkný.

Velikonoční magie pro Blížence

Na jaře můžete zkusit techniku věštění, které se říká krominomancie neboli věštění z cibulek. Zasaďte si cibulky různých květin a každou si při vysazování označte možnou odpovědí na otázku, kterou chcete položit. Květina, která vyklíčí jako první, vám přinese odpověď.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.