Býk – Měsíční horoskop (duben 2023)

Býk duben

Na začátku dubna se budete cítit osamoceni a přijde vám, že všichni mají někoho, jen vy nikoho nemáte. To vše přinese pocit beznaděje spojený s prací. Buď práci nemáte, nebo v ní bojujete, a to vám může přinést nespokojenost nebo trápení. V druhé půlce měsíce přijde něco nového, osudového a vy se začnete rozmýšlet, zda to přijmete. Koncem měsíce vás čekají hádky.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Mám stále neuvěřitelnou radost.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Rak

S kým budete mít problémy

Býk

Vztahy

Celý měsíc vás budou provázet muži, na začátku dubna se může vrátit někdo z minulosti, ale úplně vám přehází život a vy změníte něco v sobě. V druhé půlce měsíce další muž přinese osudové rozhodování, nakonec ho odmítnete nebo se s ním rozejdete. Ke konci měsíce vám jiný muž otevře nějaké osudové tajemství, díky kterému konečně uzavřete minulost.

Práce

Pokud jste bez práce, tak od začátku měsíce budete jezdit na různá výběrová řízení –a že jich bude opravdu hodně. Nakonec nic z toho nevyjde a vy se dostanete do beznaděje. Úplně vás to srazí k zemi. Vydržte, protože v druhé půlce měsíce se objeví něco nového a bude to pro vás splněný sen. Na konci měsíce už budete ve velmi plodném období.

Peníze

O financích budete přemýšlet a chvilku si prožijete krizi, ale následně se vše spraví a budete mít obrovskou radost

Oslabený orgán a léčivé barvy

Dutiny. Fialová.

Podívejte se, co přinese duben podle kartářky Helen Stanku:

Přečtěte si také