Velká věštba na duben pro Vodnáře: Po náročném začátku přijde štěstí a energie

VODNÁŘ - Měsíční horoskop na duben 2023

Co čeká Vodnáře ve čtvrtém měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? A proč byste si na Velikonoce měli pořídit šalvěj? Přečtěte si předpověď na duben, kterou pro Vodnáře z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na duben vám z tarotových karet vychází Eso pohárů, které předpovídá, že se zamilujete. A kdyby náhodou ne, ukazuje tato karta dobrý nápad nebo vzkříšení nějakého starého nápadu nebo vztahu. Nepočítejte ale s tím, že to bude hned, možná až ve druhé nebo třetí dubnové dekádě.

Co říkají mariášové karty?

Začátek měsíce bude trochu náročnější. Budete řešit starosti a mrzutosti spojené s vašimi přáteli nebo dětmi. Kdybyste se někam chystali, asi to jen tak nepůjde, něco vás bude brzdit. Možná vám to nedovolí finanční situace nebo budete mít nutné výdaje na jiné věci. Pak se vše pozvolna začne otáčet ve váš prospěch. Budete mít požehnání shůry. Vše dobré, co jste kde zaseli, se vám vrátí v podobě štěstí a energie. Docílíte toho, co potřebujete, splní se vám nějaké přání, v něčem vám bude pomoženo.

Druhá dubnová dekáda už bude velmi příznivá. Budete mít štěstí v lásce, můžete se zamilovat. Vztahy pro vás budou velmi důležité, uděláte si na ně čas a nastavíte si je tak, aby vám přinášely radost.

Ve třetí dekádě se dozvíte nečekanou informaci od někoho, od koho byste to nečekali. A jak jste měli pocit svázaných nohou začátkem měsíce, koncem měsíce to bude přesně naopak.

Velikonoční magie pro Vodnáře

Využijte magickou sílu šalvěje, která pomáhá nejen na bolest v krku v podobě kloktadla, ale můžete ji použít i jako vykuřovadlo. Projít s ní celý dům, vyčistit energie, otevřít okna a vyhnat energii zimy a všeho zatuchlého ven. A když si k tomu vysmýčíte celý dům a pořádně vyvětráte, budete se cítit dobře a někde se to samozřejmě projeví.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku  Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.