Velká věštba na duben pro Váhy: Těšte se na konec měsíce, bude kouzelný

VÁHY - Měsíční horoskop na duben 2023

Co čeká Váhy ve čtvrtém měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? A jakým velikonočním kouzlem si můžete pojistit štěstí? Přečtěte si předpověď na duben, kterou pro Váhy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na duben vám z tarotových karet vychází Pětka disků. Ta ukazuje starosti ve finanční rovině. Nemělo by to ale být nic, co byste nezvládli. Spíš půjde o nedostatek komunikace. Do vašich věcí se může vměšovat někdo, kdo k tomu není příliš kompetentní, a může vám je tak trochu kazit. Pětka disků je ale subjektivní karta, představuje starosti, které jsou spíš jen ve vaší hlavě. Ve skutečnosti by se vám nemělo dít nic až tak špatného.

Co říkají mariášové karty?

Začátek dubna může být trochu náročnější. Dávejte si pozor na falešné přátele, hlídejte si všechny své přístupy do internetových účtů. Štěstí bude ale na vaší straně, a nakonec to všechno velmi dobře zvládnete.

Čeká vás i nějaká cesta a možná budete mít ctitele nebo člověka, který není z vašeho bydliště, a přinese vám pomoc.

Buďte opatrní na své zdraví, nějakou nerozvážností si můžete přivodit úraz nebo jiné zbytečné zdravotní komplikace.

Druhá dubnová dekáda už vypadá velmi pěkně, přestože možná budete mít nějaké výdaje související se starostmi ze začátku měsíce. Ale všechno to zvládnete. Pravděpodobně budete investovat i trochu do sebe a do své krásy. Čím víc se bude duben chýlit ke konci, tím to pro vás bude lepší. Konec měsíce vám vynahradí všechny trable, které jste do té doby měli. Přijde radost, hojnost, štěstí, jistoty a konec dubna bude pro vás vysloveně kouzelný.

Velikonoční magie pro Váhy

Kdybyste si chtěli pojistit štěstí, zkuste na Bílou sobotu zapálit svíčku. A když oharky ze svíčky hodíte do nového džbánu s vodou, říká se, že tato voda má pak zázračné účinky. Dokonale zhaslou a vychladlou svíčku můžete také dát ještě do trámů střechy svého domu, bude vás chránit před požárem.

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.