Rak – Měsíční horoskop (duben 2023)

Rak duben

Na začátku měsíce prožijete velkou změnu, ale bude to změna, kterou budete chtít především vy sami, protože už nechcete ony staré špatné návyky. A hned poté přijde láska a můžete se znovu zamilovat do svého partnera. Koncem měsíce vás čeká hodně práce, která vás bude bavit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Vím, kde je moje šťastné místo.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Lev

S kým budete mít problémy

Ryby

Vztahy

V dubnu váš partner nebude chtít některé věci řešit a budete mu připadat odtažití a nepříjemní. Snažte se komunikovat v pohodě a nikoho neobviňovat, ničemu to nepomůže. Čeká vás pak láska a spokojenost a také se můžete vrátit do doby, kdy jste si zamilování užívali a byli jste v pohodě.

Práce

Někdo vás bude hned na začátku měsíce od práce odrazovat, ale nedejte se, protože ten člověk to s vámi nemyslí dobře. Může se jednat i o závist. Čeká vás nová nabídka práce a také skvělé cesty a příležitosti. Koncem měsíce můžete dostat i nějakou novou zakázku, pokud si to přejete, nebo zažijete něco radostného.

Peníze

V počátcích měsíce budete úplně v pohodě v souvislosti s penězi, což se nezmění ani v druhé půlce měsíce, kdy si užijete hojnosti. Na konci dubna to dokonce vypadá i na naději, že se vaše finance zlepší i do budoucna.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Žlázy. Růžová.

Podívejte se, co přinese duben podle kartářky Helen Stanku:

Přečtěte si také