Velká věštba na duben pro Kozorohy: Dokážete zvládnout víc než kdokoli jiný

KOZOROH - Měsíční horoskop na duben 2023

Co čeká Kozorohy ve čtvrtém měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? A jaké velikonoční kouzlo vám pomůže posílit krásu a zdraví? Přečtěte si předpověď na duben, kterou pro Kozorohy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na duben vychází Císařovna. Velmi důležitá pro vás bude vaše rodina, také láska, starost o druhé lidi, určitá zodpovědnost. Nemáte se bát, před vámi budou různé výzvy a vy to vše bravurně zvládnete.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty vše, co věští tarotové karty, jen potvrzují. Duben pro vás může být měsícem regenerace, nabírání sil. Hned začátkem měsíce si budete rovnat vztahy kolem sebe s ženami, kamarádkami, partnerkami, maminkami, milenkami... To platí i pro ženy, které si budou rovnat vztahy s lidmi, na kterých jim záleží. Čeká vás také cesta, která vám přinese radost.

Druhá dekáda také bude velmi pěkná. Absolvujete možná velmi dobré pracovní jednání, na kterém získáte užitečnou informaci. Můžete také objevit nového koníčka nebo přijdete na něco, co vám delší dobu vrtalo hlavou.

Ve třetí dekádě už budete vědět, že to, co jste si pro tento měsíc předsevzali, jste zvládli velice dobře. Věci, se kterými by jiní zápolili, vám půjdou mnohem lépe.

Velikonoční magie pro Kozorohy

Vyzkoušejte kouzlo pro posílení krásy, které můžete udělat na Zelený čtvrtek nebo v kterýkoli den, kdy ranní rosa přímo vybízí k tomu, aby se s její pomocí čarovalo. Když si umyjete tvář ranní rosou, pěstíte si svou krásu a zdraví. A když budou někde poblíž konvalinky, mohou toto kouzlo ještě umocnit a propůjčit vám svou krásu. Úplně ale postačí i jetel nebo čistá tráva.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 5. 2024

Dnes máte šťastný den, Berani. Možná dostanete nějakou nečekanou výhru, třeba šek poštou nebo vám zvýší plat či vás povýší v práci. To je přesně to, v co jste doufali, abyste si zlepšili životní styl. Nezblázněte se. Peníze investujte moudře a vyděláte ještě více. Když je utratíte najednou, za pár let toho moc nebudete mít.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.