Vodnář – Měsíční horoskop (duben 2023)

Vodnář duben

V prvních dnech měsíce můžete obdržet zprávu, která pro vás bude hodně zásadní. Někdo s vámi náhle a impulzivně ukončí vztah a může se jednat i o konec manželství, protože to s sebou přináší řešení na úřadech. Můžete si prožít i určitou beznaděj. Přijde však velká vnitřní transformace, ale pozor na manipulaci okolím.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Dávám si dostatek lásky.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Štír

S kým budete mít problémy

Váhy

Vztahy

S partnerem jste byli dlouhou dobu v těsné blízkosti a možná mohlo dojít i na určitá nedorozumění a následovat by mohlo vzájemné obviňování, což by vás mohlo dovést k rozchodu. Je lepší nejednat zbrkle a spíš o tom mluvit. Ustojíte to a na konci měsíce si vše v sobě urovnáte a posunete se.

Práce

Máte z práce radost, ale bude jen krátkodobá. Tím, že zavíráte oči před problémy, které nechcete vidět, se to nakumuluje a vy to stejně budete muset začít řešit. Váš kolega si to bude delší dobu rozmýšlet, ale pak vám pomůže něco vyřešit. Musíte však vědět, co chcete.

Peníze

S penězi budete zadobře, budete jich mít nadmíru, ale pak se objeví mírná deprese z toho, že stále nemáte tolik, kolik potřebujete. Bude zbytečná.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Zažívání. Zelená.

Podívejte se, co přinese duben podle kartářky Helen Stanku:

Přečtěte si také