Velká věštba na duben pro Panny: Čeká vás hodně lásky, ale i žárlivost

PANNA - Měsíční horoskop na duben 2023

Co čeká Panny ve čtvrtém měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? A jaké velikonoční kouzlo vás po celý rok ochrání před útoky bodavého hmyzu a uštknutím od hada? Přečtěte si předpověď na duben, kterou pro Panny z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na duben vychází Šestka mečů. Je to velmi pozitivní karta, představuje logické uvažování, které je vám, Pannám, vlastní. Váš rozum tedy bude v dubnu vaším největším spojencem, spoléhejte na něj. Pomůže vám dospět k vyřešení situace a dát věci do pořádku. Tato karta také připomíná, že je třeba mít na paměti potíže, kterými jste si prošli, a poučit se z nich.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty ukazují v dubnu hodně lásky, také žárlivost a věci, které si budete rovnat v práci.

Začátkem měsíce bude potřeba si promyslet veškeré výdaje. Pak vám zbydou finance i na nějaké cesty s partnerem nebo s někým, na kom vám záleží. Jeďte někam, kde je vám dobře, načerpejte energii, například někde v přírodě. Pak vám to bude i lépe myslet, budete svěží a budete mít možnost své nápady zúročit v soukromí i v práci.

Může se stát, že na vás bude žárlit někdo, na kom vám hodně záleží. Vy ale budete mistry slova a dokážete si to všechno vykomunikovat.

Třetí dekáda by mohla být velmi příjemná. Budete mít štěstí na pracovní věci, smlouvy, získávání dobrých informací. Pokud byste plánovali nějaké lékařské vyšetření nebo zákrok, máte skvělé období, využijte toho. Možná podniknete i nějaké cesty s přáteli. Konec dubna bude k různým táborákům nebo grilováním vysloveně vybízet.

Velikonoční magie pro Panny

Když na Zelený čtvrtek ještě před rozedněním, tedy za tmy, namažete krajíc chleba medem a sníte ho, ochráníte se na celý rok před útoky všeho bodavého hmyzu a neměl by vás uštknout ani had. A pokud máte studnu, můžete do ní krajíc namazaný medem hodit. Tím si zajistíte, aby vám nevyschla.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.