Celebrity

11. dubna 2023 19:30

Kisa Císařová

Exotická kráska Mishala Orth řekla, proč je stále single. Na muži mě zaujme pěkný zadek

30+ Otázek Mishala Orth

Je mladá, krásná a v tom, co dělá, je i velmi úspěšná. Zpěvačka a influencerka Mishala Orth (29) je však nezadaná a po svém boku nemá žádného muže. A to i přesto, že se nedávno objevila na titulní straně vyhlášeného magazínu pro pány, díky čemuž jí nápadníci zahltili inbox na Instagramu a zasypali ho, jak sama Mishala říká, zajímavými zprávami.

Málokdo ví, že exoticky znějící křestní jméno Mishala je ve skutečnosti jen přezdívka. Kráska, která se jím prezentuje, má v občanském průkazu zapsané jméno Michaela. Na druhou stranu příjmení Orth není umělecký pseudonym a sama Mishala vypátrala, že má německý šlechtický původ. „Nad tím jsem se snažila bádat a zjistila jsem, že je to německé šlechtické jméno a že máme i svůj zámek. Takže se tam určitě chystám,“ prozradila s úsměvem Mishala Orth v pořadu 30+ Otázek. A přestože se kromě své krásy může s trochou nadsázky pyšnit i pořádným věnem, je Mishala aktuálně single. Čím to?

Přečtěte si také: Miss Vanesa Švédová promluvila o vztahu ke svému tělu i partnerovi. Kdy založí rodinu?

„Myslím si, že mám asi trochu vysoké nároky. Je to ale taky proto, že jsem tvrdá i na sebe. Ještě hledám ten správný dílek skládačky puzzle, který zapadne a bude fungovat na delší vztah,“ zafilozofovala si zlehka drobná černovláska s vypracovaným tělem. A pro případné zájemce Mishala rovnou dodala i tři věci, kterými by jednoznačně její pan vyvolený měl disponovat. „Určitě je pro mě zásadní humor, sebevědomí a ambice,“ svěřila mladá influencerka a nadějná zpěvačka, která má jasno i v tom, co ji na muži zaujme na první pohled. „Když má pěkný zadek,“ nemá problém na rovinu přiznat Mishala. A jak je přímočará, když se baví o pozitivních věcech, i to, co se jí nelíbí, ze sebe Mishala Orth vysype takzvaně na první dobrou.

„Když se chlap předvádí, to fakt nemusím,“ kroutí hlavou kráska nad chováním mužů, které ji zaručeně odradí. Než potká toho pravého, je Mishala připravená ponořit se do práce s velkým přáním pořádně rozjet hudební kariéru. A má k tomu ostatně taky dobře našlápnuto. „Plním si právě svůj sen, protože zanedlouho odjíždím do Ameriky. Podepsala mě nahrávací společnost. Největší sen, který mám, by bylo vyprodat Madison Square Garden,“ ukázala Mishala, že není pověrčivá, jelikož prozradila své nejvroucnější přání spojené s profesní dráhou. Kdyby si mohla vybrat kohokoli na světě, s kým by chtěla nazpívat duet? Jak často zušlechťuje své tělo dřinou ve fitku a jaký je její nejoblíbenější cvik? To a mnohem víc se dozvíte ve videorozhovoru v úvodu článku.

Sdílejte článek
Štítky Amerika Instagram krása vztahy Playboy zadek 30+ Otázek Vanesa Švédová Mishala Orth

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.