Celebrity

22. března 2023 15:00

Vanesa Havlíková

Miss Vanesa Švédová promluvila o vztahu ke svému tělu i partnerovi. Kdy založí rodinu?

Nejkrásnější žena Česka Vanesa Švédová: Kde na světě by chtěla žít?

V jedinečném konceptu, kde známé tváře odpovídají na otázky z profesního i soukromého života, se představila vítězka České Miss Essens 2022 Vanesa Švédová (19). Jak jí titul změnil život, jakou část těla má na sobě nejraději a co vzkázala všem potenciálním nápadníkům?

V průběhu soutěže Hledá se Miss porotci Vanesu Švédovou vyřadili z důvodu nezvládnuté sportovní výzvy na trampolíně. Díky druhé šanci, kterou od porotců dostala, se mohla do soutěže opět vrátit a zabojovat ještě o něco více. Rodačce z Přestavlk se podařilo probojovat až do samotného finále a soutěž díky své píli a přirozené kráse nakonec vyhrála.

Nejraději má své dlouhé nohy

Sama Vanesa zastává přirozenost a na svém vzhledu nic měnit nechce. Za nejhezčí část svého těla považuje dlouhé nohy. Vítězství v soutěži jí dle jejích slov život razantně nezměnilo, práce má od té doby ale o poznání více a čas tráví více v Praze než v Olomouci.

K výhře jí pomohly zkušenosti v modelingu, které má již od 13 let. Za největší profesní úspěchy považuje módní přehlídku pro světovou značku Dolce & Gabbana v Miláně či přehlídky v rámci Mercedes-Benz Prague Fashion Week.

Vanesa Švédová se stala vítězkou České Miss Essens pro rok 2022:

Mohlo by vás zajímat: Nová Miss Vanesa Švédová je šťastně zamilovaná. Snad to přítel zvládne, přeje si

Jak to má s muži?

Přestože svou práci miluje a po výhře nemá o zakázky nouzi, za společný čas s rodinou a přítelem je vděčná. Ve volném čase ráda chodí na procházky se psem a užívá si chvíle odpočinku s nejbližšími. Krajinu Moravy si mladá studentka tak oblíbila, že si dokáže představit život právě tam, a ne nikde ve světě, jak by někdo mohl vzhledem k oboru, ve kterém se Vanesa pohybuje, očekávat.

Muži u Vanesy šanci nemají, protože je už nějakou dobu šťastně zadaná. Partner si ji získal díky gentlemanské povaze a další potenciální nápadníci tak mají u krásné brunety smůlu. Za deset let by ráda založila rodinu. Právě ta je totiž jejím největším snem.

Sdílejte článek
Štítky rodina soutěž krása móda modelka Česko modeling vzhled 30+ Otázek Hledá se Miss Česká Miss Essens Vanesa Švédová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.