Celebrity

20. října 2022 13:42

Karolína Oehmová

Slzy v soutěži krásy. Vanese Červové zemřela maminka dva dny před natáčením

Vanese Červové zemřela maminka před natáčením

Soutěže krásy jsou známé tím, že porota hodnotí dívky dle vzhledu a sympatií. Málokdo ale ví, jaké příběhy se za jednotlivými soutěžícími skrývají. Jednu z nich postihl krátce před natáčením osud nejtěžší. Podívejte se na příběh Vanesy Červové.

Druhá epizoda soutěže krásy, kde na konci vítězka získá titul České Miss, zavede diváky po úvodním castingu na Hraniční zámeček na Moravě. Sem dorazí padesát dívek, ale z nich jen hrstka bude mít možnost pokračovat v soutěži. Nejrůznější soutěže a výzvy totiž prokážou, co v dívkách je a jestli mají na to, aby postoupily do dalších kol.

Jednou z nadějných účastnic je i Vanesa Červová (19). Ta si vysloužila obdiv všech přítomných, protože dva dny před natáčením ji zasáhla opravdu velmi smutná zpráva, zemřela jí totiž její milovaná maminka, která Vanesu velmi podporovala. A právě kvůli ní, se rozhodla v soutěži pokračovat, jelikož to bylo její velké přání.

Bezděkové zemřel nedávno tatínek

Andrea Bezděková jí složila velkou poklonu a dodala slova podpory, protože tuto situaci sama zažila. „Mně nedávno stihl stejný osud a jsi neuvěřitelně statečná. Už teď je na tebe maminka nevýslovně pyšná,“ řekla a šla Vanesu hned obejmout. Modelce totiž před pár měsíci zemřel její milovaný tatínek, takže se dokázala do mladičké soutěžící vcítit.

Revoluce v soutěži krásy

Tato soutěž krásy je ojedinělá a zcela odlišná od předchozích ročníků. Diváci se mohou těšit na velmi pestrou reality show, kde dívky budou muset opravdu zabrat, aby si zajistily úspěch a postup do samotného finále, kde jedna z nich získá vysněný titul Česká Miss Universe. Hledá se Miss pokračuje na Prima SHOW v sobotu ve 20:10.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.