Celebrity

30. listopadu 2022 05:30

David Laštovka

Celebrity u kartářek. Jaké věštby se vyplnily Haně Zagorové nebo Zlatě Adamovské?

V českém showbyznysu najdeme řadu umělců, kteří se řídí výhradně tím, co jim ukážou kartářky. Bezmezně jim důvěřují a často se na ně obracejí. Co jim bylo předpovězeno a jaká věštba se do puntíku naplnila?

Herečka Zlata Adamovská (63) si nechala karty vyložit v době svého mládí. Až s odstupem let si uvědomila, že se kartářka nemýlila. Sdělila jí, že až její třetí manžel bude tím pravým, což se nakonec skutečně stalo. První manželství s hudebníkem a manažerem Vadimem Petrovem (65) se rozpadlo po čtyřech letech. S druhým mužem, publicistou Radkem Johnem (67), se rozvedla po šestadvaceti letech, když vyšlo najevo, že jí tajil nemanželskou dceru Terezu. Až se svým třetím chotěm, hercem Petrem Štěpánkem (74), za kterého se provdala v roce 2013, je konečně šťastná.

Co prozradili Zlata Adamovská a Petr Štěpánek v talkshow Honzy Dědka?

Velké věštecké schopnosti měla herečka Helena Růžičková (†67). Zdědila je po matce a téměř nikdy se ve svých věštbách nespletla. Výklad budoucnosti, který prováděla prostřednictvím kávové sedliny nebo čtením z ruky, si u ní nechávala dělat řada slavných kolegů, například i zpěvačka Hana Zagorová (†75). Když jí bylo 24 let, Růžičková jí předpověděla, že pravou lásku pozná až ve 46 letech. Že to bude také zpěvák, ale ne Čech. A skutečně se tak stalo. Přesně v tomto období jí vstoupil do cesty operní pěvec ze Slovenska Štefan Margita (66), kterého si vzala za muže a byla s ním šťastná až do konce života.

Hrzánovi byla předpovězena smrt

Herečce Martě Vančurové (74) Růžičková sdělila, že ji potká zákeřná choroba. Deset let poté jí lékaři diagnostikovali rakovinu prsu. Zpěvačku Naďu Urbánkovou (83) zase varovala před autonehodou – netrvalo dlouho a cestou z vystoupení se svým vozem havarovala. V té době ještě nezadanou, svobodnou a bezdětnou Yvettu Blanarovičovou (59), která se bála, že nebude mít děti, ujistila, že se jí narodí syn. Po několika letech přivedla na svět chlapečka Matyáše.

Během natáčení komedie Homolka a Tobolka Růžičková herci Jiřímu Hrzánovi (†41) vyčetla z ruky, že mu nezbývá moc času a měl by na sebe dávat velký pozor. O osm let později se její věštba naplnila. Stalo se to 22. září 1980. Hrzán se opil a v hluboké noci v pražské Ladově ulici, jak bylo jeho zvykem, riskantně šplhal po budově do pátého patra, kde měla být jedna z jeho přítelkyň, která mu neotevírala dveře. Bohužel však uklouzl a spadl na zem. V kritickém stavu byl převezen do nemocnice, kde zemřel. Bylo mu pouhých 41 let.

S vědmami měl zkušenosti také herec František Peterka (†94), kterého nejvíce proslavila role Krakonoše ve večerníčku Krkonošské pohádky. Když byl mladý, ze zvědavosti si nechal svůj osud předpovědět. Kartářka mu sdělila, že na sportovní kariéru, po které toužil, může zapomenout. Sdělila mu, že se stane hercem a konec života protrpí. Vše se vyplnilo. „Dost často na tu její věštbu myslím. Provází mě celý život,“ svěřil se Peterka v pořadu 13. komnata.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.