Celebrity

30. listopadu 2022 15:30

Šarlota Chmelařová

Kateřina Macháčková: Můj život není příliš veselý, byla jsem závislá na kartářkách

7 pádů Honzy Dědka (46) - Kateřina Macháčková

Herečka Kateřina Macháčková otevřeně promluvila o své závislosti na kartářkách. Přiznala, jak to ovlivňovalo její každodenní život. V rozhovoru se rozpovídala také o tom, jak musela vystoupit ze své komfortní zóny.

Kateřina Macháčková (73) se netajila tím, že v minulosti často vyhledávala společnost kartářek. Výkladu osudu naprosto propadla a stala se na tom závislá. S několika svými kartářkami udržovala častý telefonní kontakt. „Jeden čas jsem tomu docela propadla. Hodně moc. Závislačka. S některými to byl zvláštní vztah. Jedna mi třeba volala, jestli večer nepřijdu. Neměla jsem to v plánu, bylo mi dobře, byla jsem v pohodě, měla jsem hezký den, ale ona mi řekla, že si myslí, že ji budu potřebovat. Pak půl roku život někde, nechci říct kde,“ prozradila herečka v rozhovoru v pořadu 7 pádů Honzy Dědka.

Její první zkušenost s kartářkou byla velice silná. Možná i proto v tom pak tolik pokračovala. „Poprvé jsem si je nechala vyložit u Dagmar Kludské, která mi předpověděla, že dostanu velkou práci v televizi, která změní můj život. Byla jsem u ní 11. listopadu, o čtyři dny později mi volali z televize s nabídkou na natáčení jedné z hlavních rolí v seriálu Život na zámku,“ řekla dříve v jednom z rozhovorů pro Prima Ženy.

Usměvavá blondýnka žije aktuálně bez partnera, ale za muže si našla náhradu v podobě sociálních sítí. „Víte co, já žiju sama a Facebook je můj přítel. Někdy hodně častý, dávala jsem si proto i abstinenční pauzy. Můj život sice není úplně veselý, ale odehrává se v groteskovitých situacích. Mám potřebu přátele pobavit, to se mi občas podaří,“ prozrazuje s úsměvem Macháčková.

Herečka má za sebou dvě manželství. Její první muž byl herec Petr Svojtka, se kterým má syna Petra. Manžel jí nakonec tragicky zemřel. Ani druhé manželství s režisérem Ivanem Zmatlíkem, se kterým má dceru Helenu, však nevyšlo. Podle herečky to bylo kvůli nedostatku času.

Sexuální lektorka v divadle, v reálu stydlivka

Kateřina Macháčková se v primáckém pořadu mimo jiné rozpovídala také o své divadelní roli, ve které musela tak trochu překonat sama sebe a vystoupit ze své komfortní zóny. V představení Show doktorky Ruth hraje Macháčková sexuální lektorku. „Sama jsem velmi cudná a stydlivá, proto ty věci nerada říkám,“ přiznala otevřeně moderátorovi televizního pořadu.

Aby divákům své repliky více přiblížila, neváhala předvést malou ukázku. „Říkám tam třeba, že penis je, jako když si vezmu brambor a takhle ho škrábu. Nebo třeba: ‚Kdybyste si myslel, že máte malý penis, to znamená, že se na něj díváte svrchu. Takový optický klam. Poradím vám, až budete vzrušený, postavte se před zrcadlo a uvidíte to, co vidí vaše partnerka.‘ A taky tam je: ‚Milujte svůj penis a řekněte Juliene, ať miluje svoji vaginu‘,“ dodala na závěr Macháčková.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.