Velká věštba na červen pro Lvy: I v perných chvílích bude štěstěna stát při vás

LEV - Měsíční horoskop na červen 2023

Co čeká Lvy v šestém měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A jaké kouzlo vám pomůže přivolat lásku? Přečtěte si předpověď na červen, kterou pro Lvy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na červen vychází karta Svět. Je to pozitivní karta, která předpovídá, že se něco bude uzavírat. Možná budete sklízet plody své práce, ale také přijde možnost cestovat a poznávat.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty předpovídají docela perný začátek měsíce, kdy budete řešit zejména věci ve své citové oblasti. Hned během první dekády se toho na vás nahrne docela dost, co budete muset zvládnout a dotáhnout do konce. Štěstěna ale bude stát při vás. V půlce června načerpáte nové informace, některé možná podstatně dříve, než jste chtěli.

Třetí červnová dekáda může přinést těžkosti ohledně možného cestování, za které vy nemůžete a nebudete je moci ani ovlivnit. Vy si ale s vynalézavostí sobě vlastní dokážete poradit a ze stávající situace vytěžit maximum.

Pokud jde o lásku, zkraje měsíce buďte opatrní a dávejte si pozor na to, co říkáte. Partner by se mohl urazit nebo pochopit věci jinak, než jste mysleli. Když si ve druhé dekádě neukradnete čas pro sebe, tak ho mít nebudete. A ve třetí dekádě budete s jazykem na vestě dohánět resty a těšit se na dovolenou.

Magie pro Lvy na červen

Pokud chcete přitáhnout pozornost někoho konkrétního a jste nezadaní, můžete vyzkoušet kouzlo přivolávající lásku. Na kousek papírku napište jméno člověka, o kterého stojíte a je také nezadaný. Papírek omotejte okolo červené svíce, zavažte červenou nití a svíci nechte vyhořet. Myslete při tom na to, jak dotyčný vzplanul láskou k vám. Jen pozor, toto kouzlo platí pouze pro nezadané a velmi těžko se ruší! Proto si dobře rozmyslete, jestli do toho půjdete.

Zdroj: autorský text (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.