Velká věštba na červen pro Blížence: Vše špatné se koncem měsíce uzavře

BLÍŽENCI - Měsíční horoskop na červen 2023

Co čeká Blížence v šestém měsíci roku 2023? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co by neměli promeškat? A která rostlina jim pomůže navrátit rovnováhu a dívat se na věci z nadhledu? Přečtěte si předpověď na červen, kterou pro Blížence z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na červen vychází Desítka mečů. Ta ukazuje, že možná budete zápasit s tím, že toho na vás bude moc. Budete mít na svých bedrech naloženu spoustu povinností, které vám budou dělat těžkou hlavu, protože nebudete vědět, jestli to všechno zvládnete a ustojíte. Desítka mečů vám ale dává možnost se vším se vypořádat buď během deseti dnů nebo deseti týdnů. Tak snad to vše zvládnete dříve.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty naštěstí ukazují, že koncem měsíce se vše špatné uzavře, snažte se proto nezatěžovat se strachy.

Velmi pěkný bude start měsíce. Hezké karty vám vychází pro city, ukazují radost a možnost scházet se s přáteli. Může se ale objevit i nějaké nedorozumění, které si musíte hlídat. Něco můžete zaslechnout, nebo naopak říct, co si někdo vyloží jinak, než byste chtěli. A projeví se to až ve druhé dekádě, kdy si s vámi někdo bude chtít vyříkat staré resty. Naštěstí byste měli mít podporu vašeho partnera, který bude stát na vaší straně, a díky tomu dokážete vše ustát. Možná získáte i podporu někoho dalšího nezaujatého, kdo se postaví na vaši stranu a možná pomůže zjednat nápravu či klid.

Magie pro Blížence na červen

Abyste se dokázali lépe vyrovnat s nástrahami tohoto měsíce, můžete využít pomoci lísky. Stačí si utrhnout malou větvičku. Bude vás chránit před zbrklostí a energiemi, zejména negativními, které přejímáte od ostatních lidí. Pomůže navrátit vaši rovnováhu, což je v tomto měsíci pro vás velmi důležité. Když si dokážete uchovat chladnou hlavu a dívat se na věci z nadhledu, dokážete vše vyřešit mnohem lépe a snáze. Líska také nerozhodným lidem pomůže s přijmutím konkrétního rozhodnutí.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.