Velký horoskop na červen: Jak se vám bude dařit v práci a ve vztazích?

AURA - Měsíční horoskop na červen 2023

Co vám předpovídají hvězdy na jeden z nejkrásnějších měsíců, kdy dozrávají jahody a děti se už těší na prázdniny? Co vás v červnu čeká v oblasti vztahů, peněz, zdraví nebo práce? Přečtěte si velký horoskop na červen 2023.

Je tu nový měsíc a my pro vás máme horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu. Přečtěte si, co vás čeká v různých oblastech vašeho života, které znamení vám přinese štěstí, a s kterým budete mít naopak problémy.

Beran

Nějaký blízký muž vám na začátku měsíce splní tajný sen. Může to mít souvislost se vztahem, ale i s jinou oblastí vašeho života. V každém případě to bude velice radostné zjištění. Lpět na něčem, co si myslíte, že je vaší stabilitou, se ukáže jako iluzorní už v půlce měsíce. Pak vás čeká velká láska a na konci června hádky na úřadech a jiných institucích.

Přečtěte si podrobný horoskop na červen pro Berana.

Býk

Začátek měsíce je o rozhodování, kterou cestou se vydáte. Budete mít dvě možnosti. Pozor si dejte na lpění na něčem, co vám spíše přináší konflikty, a až to rozpoznáte, tak uzavřete jednu životní kapitolu. Koncem měsíce se vám ozve nějaký zamilovaný muž, ale pro vás to nebude důležité, protože vás koncem června čeká velká láska, zamilování a stabilita.

Přečtěte si podrobný horoskop červen pro Býka.

Blíženci

Máte touhu zjistit více o svém nadřízeném, což vám může uškodit. Jelikož pomluvy se nakonec mohou obrátit proti vám. Dejte si pozor na to, co komu řeknete, může být poblíž vás člověk, který to vše obrátí, a vy pak budete mít velké problémy to zase urovnat. Raději se do ničeho nepouštějte.

Přečtěte si podrobný horoskop na červen pro Blížence.

Rak

Je čas pracovat na vašem sebevědomí, protože v práci ho budete opravdu potřebovat. Objeví se nové výzvy, ale i nové překážky, které vám pomůžou posunout se ve vaší praxi a práci. Budete hodně nerozhodní, a to vás může zastavit a zkomplikovat vám postup jak finanční, tak pracovní.

Přečtěte si podrobný horoskop na červen pro Raka.

Lev

Pozor na prozrazení vašeho tajemství, a to jak ve vašem partnerském vztahu, tak v práci. Dejte si pozor tento měsíc na to, co říkáte, ale i děláte. Hrozí nebezpečí prozrazení. Čekají vás nové začátky, a i když se jim už zpočátku budete bránit, nakonec si to užijete a budete osudu vděčni.

Přečtěte si podrobný horoskop na červen pro Lva.

Panna

Na začátku měsíce se zrychlí nějaký proces týkající se práce a možná i úředních záležitostí. Můžete se s někým klidně i pohádat nebo přijde konflikt, který však vyčistí vzduch kolem vás. Což otevře nové možnosti a nové cesty. Uzavře se tak i minulost. Koncem měsíce si odpočinete od všech možných překážek a budete se zbavovat toho, co už vám neslouží. Na konci června náhle něco ukončíte.

Přečtěte si podrobný horoskop na červen pro Pannu.

Váhy

Máte už delší dobu nějaké finanční potíže a nevíte si s tím rady. Tento měsíc se vám je podaří vyřešit. Někdo z přátel vám doporučí někoho, kdo by vám mohl pomoci, a pokud se na něho obrátíte, můžete všechny své těžkosti konečně vyřešit. Buďte více důvěřiví a vyplatí se vám to.

Přečtěte si podrobný horoskop na červen pro Váhy.

Štír

Červen pro vás bude hodně zajímavý měsíc. Na jeho počátku se ve vašem životě objeví někdo nový a přinese vám nové začátky plné vášně a lásky, ale vy se toho vztahu leknete. Budete se od něj odrazovat a chtít to uzavřít, jenže se zamilujete a pak půjde vše velkou rychlostí. Úžasný sex, posun ve vztahu, ale i žárlivost vašeho partnera. Na konci června se budete snažit nic neřešit.

Přečtěte si podrobný horoskop na červen pro Štíra.

Střelec

Delší dobu máte pocit, že jste na vše sami. Myslíte si, že vás okolí využívá a zneužívá. Možná i váš partner. Často se totiž hádáte a vnímáte, že je mezi vámi stále větší propast. Možná byste si měli promluvit a vyjasnit si, co jeden od druhého chcete. Může se stát, že se budete divit.

Přečtěte si podrobný horoskop na červen pro Střelce.

Kozoroh

Na začátku června budete přemýšlet o tom, zda nemáte něco ukončit a začít znovu. Od ukončení se budete odrazovat, ale nakonec zjistíte, že vám to přinese další možnosti. A také se splní váš sen a konečně najdete harmonii a klid. Pozor na závist nebo žárlivost na setkání, které absolvujete koncem června. Koncem měsíce vás čeká rozhodování.

Přečtěte si podrobný horoskop na červen pro Kozoroha.

Vodnář

V nedávné době jste se dozvěděli od svého partnera velice závažnou věc. Zjistili jste, že vám byl nevěrný nebo že před vámi něco skrýval. Velice vás to zranilo a nedokážete se s tím srovnat. Partner však chce váš vztah zachovat a je rozhodnut pro to udělat maximum. V práci najdete spolehlivé a oddané kolegy.

Přečtěte si podrobný horoskop na červen pro Vodnáře.

Ryby

Poprvé v životě se zúčastníte aukce, vezme vás tam někdo z přátel a vám se to bude opravdu líbit. Jen pozor na utrácení, tento měsíc to nebude to pravé a peníze by vám na konci měsíce mohly chybět. Nechte si poradit ohledně dovolené od kamarádky, co často cestuje, myslí to s vámi dobře.

Přečtěte si podrobný horoskop na červen pro Ryby.