Horoskopy

23. května 2023 05:17

redakce Prima Ženy

Velká věštba na červen pro Raky: Máte šanci posunout se dopředu

RAK - Měsíční horoskop na červen 2023

Co čeká Raky v šestém měsíci roku 2023? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat? Co by naopak neměli promeškat? A jaký magický rituál mohou vyzkoušet? Přečtěte si předpověď na červen, kterou pro Raky z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na červen vám z tarotových karet vychází Rytíř pentaklů, který předpovídá, že se budete učit a vzdělávat. Také budete pracovat na tom, abyste měli zásoby nejen materiální, ale i psychické. Na nářky nebude moc času, budete se vše snažit brát z intelektuálního nadhledu. Každopádně máte šanci posunout se dopředu.

Co říkají mariášové karty?

Začátkem měsíce se můžete dozvědět, že budete mít přidáno, ale hlavně práce. A teprve za tu by mohla pak přijít nějaká odměna. O tu by určitě bylo dobré si během druhé dekády říct, protože by vaše žádost mohla být vyslyšena.

Během třetí dekády se mohou objevit nějaké potíže ohledně cestování. Vy ale projevíte velkou dávku kreativity a vynalézavosti, se vším se poperete a docílíte svého.

Magie pro Raky na červen

18. 6. nás čeká novoluní v Raku, kdy mohou právě zrozenci v tomto znamení hodně věcí změnit. Jeden z magických rituálů, které můžete během novoluní vyzkoušet, je přelévání vody z hrnku do hrnku. Vezměte dva hrníčky, do jednoho nalijte vodu a do ní dejte představu toho, co byste chtěli, aby se vám v životě zlepšilo. Vodu pak přelévejte z jednoho hrnku do druhého a představujte si to, co byste chtěli, aby se ve vašem životě změnilo. Vodu pak můžete vypít, pokropit s ní to, na čem vám záleží, nebo s ní zalít vaši oblíbenou rostlinu, která vaše přání symbolizuje. Pokud by to byla voda nachytaná během bouřky, tím lépe. A ještě silnější je bouřková voda nachytaná v okamžiku, kdy je duha.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.