Velká věštba na červen pro Panny: Nějaký váš nápad vám může přinést hodně štěstí

PANNA - Měsíční horoskop na červen 2023

Co čeká Panny v šestém měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat? Co byste naopak neměli promeškat? A jak můžete věštit pomocí růží? Přečtěte si předpověď na červen, kterou pro Panny z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na červen vám z tarotových karet vychází krásné Eso pohárů. Ukazuje možnost vzkříšení nových vztahů, pro nezadané je možnost zamilovat se. Někdo vás může okouzlit a může z toho být láska na první pohled. Mohou přijít i nové nápady, inspirace. Možná vás napadne myšlenka, která vám přinese hodně štěstí, pokud ji budete realizovat.

Co říkají mariášové karty?

Začátkem měsíce byste se neměli přepínat, čeká vás hodně práce a hrozí riziko zvýšené únavy. Myslete tedy na spánkový režim.

Druhá dekáda přinese společenské akce, kde se dozvíte zajímavé informace, které vás mohou obohatit nejen duševně, ale můžete z nich i mnoho vytěžit. Může se stát, že získáte i takovou informaci, která vás později ochrání před nepříjemnostmi.

Ve třetí dekádě čekejte mrzutosti s mladšími lidmi kolem vás. Někdo, nejspíš dítě, vás může naštvat, nebo se dostanete do menšího sporu. Je dobré si udržet nadhled, díky němuž se dokážete věcem mnohem lépe postavit.

Magie pro Panny na červen

Slyšeli jste někdy o věštění z růží? Vezměte si rozkvetlý květ růže a položte otázku, na kterou chcete znát odpověď (měla by být ANO, nebo NE). Květinu pak vyhoďte do vzduchu. Když dopadne zpátky na zem, sledujte, jestli má okvětní lístky směrem dolů, či nahoru. Plátky směrem nahoru říkají ano, plátky směrem dolů říkají ne.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.