Velká věštba na červen pro Štíry: Hlídejte si své výdaje a vše, co máte rádi

ŠTÍR - Měsíční horoskop na červen 2023

Co čeká Štíry v šestém měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A jaká bylinka vás ochrání před negativními energiemi a pomůže vám vše zvládnout? Přečtěte si předpověď na červen, kterou pro Štíry z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na červen vám z tarotových karet vychází Devítka pohárů. Ta předpovídá, že se budete na něco velmi těšit, čekat, že něco pěkného přijde. Celkově by to mělo být hezké období, kdy si můžete odpočinout od náročnějších věcí.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty ukazují celkem hezký začátek měsíce. Pracovní věci by měly jít tak, jak potřebujete. Máte možnost s někým navázat zajímavou komunikaci a podpořit své vztahy, nebo navázat nějaký nový a důležitý vztah.

Během druhé dekády si hlídejte výdaje, abyste na základě nějakých informací neutratili víc peněz, než je nutné. To platí pro muže. Ženám zase hrozí výdaje kvůli mužům, které nejsou nezbytně nutné. Jinak byste si finančně měli vést celkem dobře. Také v práci můžete mít zajímavý nápad, za který sklidíte, když ne povýšení, tak alespoň pochvalu a uznání.

Třetí dekáda vychází celkem pěkně. Jen si dávejte pozor na veškeré úřední věci a vše, co je spojeno s tím, co máte rádi. Hlídejte si své účty a hesla, hrozí vám ztráty.

Magie pro Štíry na červen

Pokud budete mít v červnu pocit, že nemusíte něco zvládnout, pomůže vám třezalka. Ta chrání před negativními energiemi, podporuje odvahu a dokáže posílit vaši intuici, takže byste nakonec měli vše zvládnout.

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.