Kozoroh – Měsíční horoskop (červen 2023)

Kozoroh červen

Na začátku června budete přemýšlet o tom, zda nemáte něco ukončit a začít znovu. Od ukončení se budete odrazovat, ale nakonec zjistíte, že vám to přinese další možnosti. A také se splní váš sen a konečně najdete harmonii a klid. Pozor na závist nebo žárlivost na setkání, které absolvujete koncem června. Koncem měsíce vás čeká rozhodování.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Mám obrovskou radost.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Štír

S kým budete mít problémy

Ryby

Vztahy

V počátcích letního měsíce dostanete zprávu od někoho, do koho můžete být zamilovaní, o tom, abyste nic neřešili, a to vám pomůže obnovit vztah nebo začít nový vztah a tím uzavřít něco z minulosti. Koncem měsíce vás čeká velká láska, osudový vztah a zamilovanost.

Práce

Nový nápad nebo nové začátky přicházejí v prvních dnech nového měsíce. K práci budete mít hodně majetnický vztah, ale to nebude zas taková změna, stává se vám to často, když svoji práci milujete. Koncem června vás čekají změny a přesuny, které nebudete řešit. Konec měsíce je o sklizni toho, co jste zaseli.

Peníze

Moc neutrácejte, budete totiž v červnu s financemi trochu bojovat a pak se objeví nějaké tajemství a koncem měsíce i deprese.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Hlava. Béžová.

Podívejte se, co přinese červen podle kartářky Helen Stanku:

Přečtěte si také