Velká věštba na červen pro Váhy: Můžete něco nového a úspěšného nastartovat

VÁHY - Měsíční horoskop na červen 2023

Co čeká Váhy v šestém měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A jaká bylinka vám pomůže přivolat štěstí? Přečtěte si předpověď na červen, kterou pro Váhy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na červen vychází Eso holí, které předpovídá, že můžete nastartovat nové věci, projekty, které mají velkou šanci na úspěch. Určitě byste neměli promarnit příležitost. Tato karta s sebou nese sílu, energii, dravost a tvořivost a bývá symbolem průkopníků.

Co říkají mariášové karty?

Hned začátkem měsíce se může objevit úřední těžkost, kterou budete muset vyřešit. Vše byste ale mohli zvládnout tak, jak potřebujete. Budete mít dost nápadů i lidí kolem sebe, kteří pomohou ve chvíli, kdy vám nápady budou docházet. Bude to i krásné období pro lásku a city, a také budete mít dostatek peněz. Pokud se objeví menší mrzutosti či starosti s vašimi dětmi nebo lidmi kolem vás, půjdete správným směrem a budete mít dobré nápady, abyste vše dokázali ustát.

V půlce měsíce můžete získat peníze a také můžete něco zajímavého nastartovat.

Ve třetí dekádě mohou mít starosti vaše děti. Možná se budou týkat školy, jejich dalšího uplatnění. Bude na vás, abyste jim poradili a pomohli. Pokud se nebude jednat o vaše děti, pak to budou vaši přátelé. Celý měsíc zkrátka budete dělat ostatním vrbu, lidé k vám budou chodit s důvěrou a budou čekat, že jim poradíte.

Koncem měsíce vás ještě čekají výdaje na nějaké cesty. Všechno ale nakonec zvládnete přesně tak, jak jste potřebovali.

Magie pro Váhy na červen

Štěstí by vám v červnu mohlo přinést kapradí. To má výjimečnou ochrannou schopnost, vždy se dávalo pro ochranu před zlými, temnými silami a špatnou energií. Kapradí si můžete zaplést do svatojánského věnce, dát si jeho snítku do peněženky nebo na místo, kde s ním budete přicházet do styku.

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.