Velká věštba na květen pro Lvy: Vše, co začnete, přinese dobré výsledky

LEV - Měsíční horoskop na květen 2023

Co čeká Lvy v pátém měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? A jaký rituál vám pomůže k tomu, abyste byli pro své okolí atraktivnější? Přečtěte si předpověď na květen, kterou pro Lvy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na květen vychází Pětka mečů. Ta předpovídá, že se možná o vaše věci budou starat lidé, kteří k tomu prakticky nemají co říct. Oni ale budou mít pocit, že mají, a hlavně to tak budou prezentovat svému okolí. Ve vás to může vzbuzovat strachy ze starých vzorců, ve skutečnosti ale o nic nepůjde. Budete v bezpečí a bylo by dobré nenechat se těmito lidmi a jejich slovy vyvést ze své vnitřní rovnováhy.

Co říkají mariášové karty?

Začátek měsíce přinese dobré možnosti pro randění a flirtování. Můžete také získat zajímavé informace, které povedou k tomu, abyste zvýšili váš zisk.

Druhá dekáda vám dá příležitosti k randění a máte možnost zlepšit vztahy i na svém pracovišti.

Třetí květnová dekáda bude vhodná pro investice do podnikání, práce nebo vzdělávání. Vše, co touto dobou začnete, přinese dobré výsledky. Ty možná neuvidíte hned, budou ale o to pevnější. Když do sebe teď něco investujete, pomůže vám to v budoucnu poprat se s konkurencí, o které teď nemáte ani ponětí.

Konec měsíce může ještě přinést nějakou cestu, dovolenou, cokoli, co souvisí s tím, abyste neseděli doma.

Rituál na květen pro Lvy

Květen je měsícem lásky a vy můžete vyzkoušet kouzlo s jahodou. Vezměte si jahodu, zaměřte se na ni a představte si, že tak, jak se na ni díváte, se koukají i ostatní lidé na vás. Pak jahodu rozmačkejte vidličkou, šťávou si potřete rty, aby vše, co říkáte, bylo pro lidi, na kterých vám záleží, atraktivní. Nakonec jahodu snězte s myšlenkou, že do sebe vstřebáváte náboj, který vzbudí vaši atraktivitu a kterým okouzlíte své okolí.

Zdroj: autorský text (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.