Tajná řeč májových polibků: Jaký kvetoucí strom si vyberete, taková bude vaše láska

Až budete se svým partnerem prvního května hledat rozkvetlý strom pro svůj zamilovaný májový polibek, měli byste vědět, že výběrem stromu můžete ovlivnit budoucnost vašeho milostného vztahu. Podle pradávných legend si polibky pod různými kvetoucími stromy přivoláte jiný druh lásky.

Samozřejmě, že symboliku stromů můžete brát s nadhledem, nejdůležitější je, že se máte se svým partnerem rádi a líbáte se i v jiné dny než jen na prvního máje. Ale v tajné řeči stromů je ukrytá krásná lidová moudrost, zkušenosti pradávných vědem a co kdyby na starých pověstech přeci jen něco málo bylo...

Hrušeň, jabloň nebo višeň? Vybírejte pečlivě

  • Pokud jste jen krátce zamilovaní a na lásku nespěcháte, líbejte se pod třešní.
  • Pokud si ale chcete přivolat lásku vášnivou a hlubokou, hledejte rozkvetlou višeň.
  • Pro nevázaný vztah či lehký flirt vyhledejte k líbání hrušeň.
  • Pokud toužíte po pevném objetí, zapomeňte na kvetoucí ovocné stromy a najděte si rašící buk. Polibek pod tímto silným stromem vám přivolá spolehlivý cit.
  • Toužíte-li po životní lásce a věčném citu, vsaďte na rozkvetlou jabloň. Jabloňový květ se v milostné magii od pradávna pojí se silnými city a vášněmi. Polibkem pod jabloní si můžete přivolat lásku až za hrob. Podobné vlastnosti se přisuzují i kvetoucím javorům.

Pokud v jarním lese najdete rašící javor, který se svými větvemi dotýká mladé jedličky, opatrně odloupněte kousíček její kůry. Tuto malou špetičku jedlové kůry můžete rozdrobit do pití svého milého – vyrobíte tak účinný nápoj lásky.

Můžete vyzkoušet i talisman lásky

Bylinkové amulety a talismany se  nejčastěji míchají na zajištění zdraví, lásky a peněz. V každé směsi by mělo být malé množství bylin. Používá se sedmero bylin, neboť sedmička je posvátné číslo.

  • Návod na směs ve škapulíři na přivábení lásky

Po jednom dílu pačuli, mleté skořice, mletého santalového dřeva, sušené drcené myrty, sušeného květu jasmínu, sušených okvětních plátků růže, sušené bazalky.

  • Směs na přivábení peněz

Stejným dílem prášku ze santalového dřeva, myrty, kadidla, mleté skořice, drcený hřebíček, drcené jehličí, sušený kostival.

  • Směs na přivábení zdraví

Vždy po stejném dílu: sušená bazalka, sušené březové listí, sušený kopr, sušené jeřabiny, sušený mech, sušená majoránka, sušený rozmarýn.

Zdroj: Autorský článek Helen Stanku a www.kartarkysvetla.cz

Mohlo by vás také zajímat:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.