Každá žena je čarodějka: Jste divoká, zelená nebo lunární kouzelnice?

Objevte v sobě ženskou sílu. Sílu, která hory přenáší, která dokáže z každého trable vytáhnout sebe i své blízké. Ne nadarmo se říká, že každá žena v sobě skrývá netušenou kouzelnou moc srovnatelnou se silou jaderné bomby. Z čeho čerpáte svoji kouzelnou životní sílu a inspiraci vy? Jaká jste čarodějka?

Divoké čarodějky mají v sobě pohanské kořeny

Jste milovnicí přírody a znáte do hloubky její tajemství? Máte v sobě cosi divokého, nespoutaného, možná leckdy nemilosrdného, ale nekonečně zdravého? Pak patříte do řádu zelených čarodějek a sílu čerpáte přímo z lůna divoké přírody. Máte v oblibě ostré duševní zážitky a čas od času překračujete hranici svých fyzických i duševních sil. Ale pouze z intenzivních prožitků dokážete načerpat svoji vnitřní sílu a odhodlání žít a pomáhat druhým. Pravděpodobně jste se narodila ve znamení Štíra nebo Berana.

Zelené čarodějky jsou královnami země

Možná jste si osvojila znalosti zelených čarodějek a vůbec o tom nevíte. Jste královnou zahrad, matkou všech bylinek a možná i celé rostlinné říše. Svoji sílu čerpáte ze země, z vědomí její plodnosti, z jistot, kterou země poskytuje. Tvoříte elixíry plné lásky, světla a vonných esencí, které dokážou harmonizovat vše živé. Děláte to s lehkostí, jako kdyby na zemi nebylo nic snazšího. Svět vám rozkvétá pod rukama. Možná jste léčitelkou a příroda se ve vašich rukou mění v chorál plný přírodní magie, která druhým i vám pomáhá. Pravděpodobně jste se narodila ve znamení Panny nebo Býka.

Krystalické čarodějky znají věčnou sílu moudrosti

Možná se ráda obklopujete krystaly, moudrými přáteli, kteří jsou stejně ryzí jako diamanty. Znáte vzácně čistou sílu ukrytou v drahých kamenech, vnímáte jejich energie, vibrace a umíte používat jejich léčebné vlastnosti. Rozeznáváte jejich barvy, tóny i zvuky. Umíte využívat jejich krásu a napojit se na jejich uklidňující energie. Pouze vy víte, že v tvrdosti se skrývá jiskra života. Pravděpodobně jste se narodila ve znamení Kozoroha nebo Vodnáře.

Čarodějky zvířecích bytostí a jejich duší

Neumíte si představit den bez procházky se svým věrným psem či bez vrnění milovaného kocoura? Ovládáte zcela přirozeně komunikaci s bytostmi zvířecí říše, rozumíte řeči zvířat? Pak vyzařujete auru zvířecích čarodějek. Zástupci živočišné říše vám důvěřují jako nikomu z širého okolí. Čerpají vaši sílu, ale odměňují vás něčím, co se nedá nahradit. Porozuměním tvorů, kteří umějí vycítit vaše nálady, obavy, strachy ba i nemoci a dokážou vás ze všeho, opravdu ze všeho dostat. Pravděpodobně jste se narodila ve znamení Střelce.

Lunární čarodějky jsou spjaté s měsíčními cykly

Se svitem stříbrné Luny a jejího magického kouzla plného mateřské něhy jsou spjaté lunární čarodějky. Jsou to víly, jemné bytosti obdařené starostlivostí, péčí o druhé a soucitem. Umí porozumět tajům kouzel lásky, partnerství a cestě citového bohatství. Pokud patříte mezi ně, rozumíte emocionálnímu světu, který Luna symbolizuje a umíte právě ji poprosit o pomoc a spolupráci. Intuitivně víte, kdy je čas na tvorbu a kdy na odpočinek, na lásku i na nalezení pokladu. Ve vašem světe je vše možné. Pravděpodobně jste se narodila ve znamení Raka nebo Ryb.

Kosmické čarodějky vzhlížejí ke hvězdám

Díváte-li se často vzhůru k nebesům a pozorujete pohyb nebeských těles a znáte-li pocit hlubokého mravního zákona, kterými nás nebesa obdařila, patříte mezi kosmické čarodějky. Víte, že zákony bohů jsou i zákony nás obyčejných lidí. Milujete taje a hlubiny dávných učení, pravěkých civilizací a národů. Toužíte po nesmrtelném poznání. Víte, že moudrost lidstva je ukrytá v obyčejných věcech. Pravděpodobně jste se narodila ve znamení Vodnáře nebo Lva.

Městské čarodějky rozumí řeči vesmíru

Všechno kolem vás má svoji energii a vibraci, která však souzní v jeden tón. Mnoho zvuků, mnoho podnětů, možná i mnoho slov, které dohromady pějí jeden velký chorál. Umíte čerpat informace ze všeho kolem nás – z městské džungle i z kosmických sfér. Zdroje síly nalézáte v energii jak na rušných městských bulvárech, tak v soukromí svého útulného domova. Pravděpodobně jste se narodila ve znamení Blíženců nebo Panny.

Nevšední krásu v životě nalézají umělecké čarodějky

S bohatou inspirací rostlinné i zvířecí říše, kterou přetvářejí do uměleckých výrobků, módních doplňků, šatů, uměleckých artefaktů, obrazů, vplétají svá kouzla umělecké čarodějky. Bytosti, které skládají hudbu andělských sfér. Jste i vy bytostmi světla, které v sobě nesou nevšední krásu a harmonii hlubin času? Pravděpodobně jste se narodila ve znamení Vah.

Zdroj: Autorský článek a www.kartarkysvetla.cz

Mohlo by vás také zajímat:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.