Červnu podle numerologie vládne čtyřka: Je čas si vše srovnat a zorganizovat

AURA - Měsíční horoskop na červen 2023

Čísla a jejich vibrace nás ovlivňují celý život. Spočítejte si své osobní měsíční číslo a zjistěte, jak se vám bude podle numerologie dařit v červnu, šestém měsíci roku 2023.

Červen je krásný měsíc plný příslibů. A podle numerologie vychází na letošní červen číslo 4 (vznikne sečtením čísla měsíce června, což je 6, se všemi čísly letošního roku, tedy 6 + 2 + 0 + 2 + 3 = 13 a 1 + 3 = 4).

Čtyřka představuje logický a metodický přístup k čemukoli, co děláte. Obvykle to tedy znamená, že práce a kariéra mají přednost, ale stejně dobře to může platit i pro osobní a rodinný život. Pravdou je, že celým červnem můžete proplout celkem v klidu a v pohodě, pokud si už na začátku napíšete seznam, co a kdy je potřeba udělat, a případně si rozdělíte úkoly s ostatními. Pak toho nejen zvládnete mnohem víc, ale také máte šanci si víc odpočinout.

Čtyřka také přináší materiální zisky, takže pokud se objeví například příležitost dobře investovat, nenechte si ji uniknout. Tentokrát bude opravdu platit, že risk je zisk. A když už je řeč o penězích, máte právě teď ideální příležitost dát si své finance trochu do pořádku. Podívejte se na své úspory z dlouhodobého hlediska a popřemýšlejte, zda byste je třeba nemohli převést na nějaký výhodnější termínovaný účet.

Energie letošního června podporuje i přátele a komunitu. Jistě máte svému okolí co nabídnout, ať už jsou to znalosti, dovednosti, nebo třeba jen dobrá nálada... Nebo je to možná naopak, vy sami potřebujete pomoc, radu, podporu, vedení. Právě teď je dobrý čas na to, abyste někoho ve svém okolí oslovili. Co vy víte, možná z toho bude přátelství na celý zbytek života.

Spočítejte si své osobní měsíční číslo

Každý z nás má své osobní nebo životní číslo, které ho ovlivňuje celý život. Chcete-li ale vědět, co konkrétního vám podle numerologie přinese letošní červen, je potřeba vzít v úvahu i energii tohoto konkrétního období, tedy vibrace měsíce června i letošního roku. Proto si nejdříve musíte vypočítat své osobní měsíční číslo. Začněte tím, že sečtete den a měsíc svého narození. Pokud vám vyjde dvojciferné číslo, opět jednotlivé číslice sečtěte, aby vám vyšlo číslo od 1 do 9.

Příklad:

Pokud jste se narodili například 16. června, tedy 14. 6.

Sečtěte 1 + 4 + 6 = 11

A dále pokračujte 1 + 1 = 2

K tomuto číslu přičtěte číslo letošního roku, což je 7 (vznikne sečtením všech čísel roku 2023 (2 + 0 + 2 + 3)

2 + 7 = 9 (Pokud vznikne dvojciferné číslo, obě čísla znovu sečtěte.)

Osobní roční číslo je v tomto případě 9.

K tomuto číslu přičtěte ještě číslo tohoto měsíce (červen má obecně číslo 6).

Tedy 9 + 6 = 15, a dále 1 + 5 = 6

Osobní měsíční číslo je v tomto případě 6.

Jakmile budete znát své osobní měsíční číslo, přečtěte si, co vás podle numerologie v červnu letošního roku čeká:

Osobní měsíční číslo 1

Vy máte ale štěstí! Červen vám přináší obrovskou energii, kterou můžete využít pro něco nového. Co to bude? Už v květnu jste se mohli zbavit všeho, co vás drželo zpátky. Teď je čas se znovu nadechnout a otevřít se novým nápadům a příležitostem.

Červen vám dává obrovské množství potenciálu. Přemýšlejte kreativně, klidně i riskujte. Během následujících 30 dnů se ve vašem životě může udát velká změna, samozřejmě k lepšímu, ať už v osobním, nebo pracovním životě.

Věřte si a ukažte v červnu všem, jak silní a schopní jste. Máte na to!

Osobní měsíční číslo 2

Po velmi impulzivním květnu vám červen přináší zklidnění. Dvojky mají sklon být jemné, citlivé, empatické. Očekávejte tedy, že vaše intuice bude na vyšší úrovni než obvykle a obecně více v souladu s potřebami a pocity druhých. Pokud jste citlivější duše, dejte si pozor, aby vás to tento měsíc úplně nevysálo. Určitě vám prospěje, když si nastavíte určité osobní hranice.

V následujících 4 týdnech vám půjde skvěle spolupráce s kolegy v práci. Pokud se občas cítíte nejistí, když máte dělat větší rozhodnutí, červen vám v tomto vyjde vstříc. Jestli potřebujete cokoli projednat, vyjednat nebo najít obecně přijatelné řešení, v červnu se toho vůbec nebojte.

Vaše osobní vztahy se v červnu pravděpodobně posílí a prohloubí. Ti, kteří hledají lásku, mají velkou šanci, že ji naleznou. Jen pozor na přílišnou důvěřivost. Neměli byste bez rozmyslu padat do první náruče, která se vám otevře.

Osobní měsíční číslo 3

Vy se připravte na 30 dní zábavy a her! Život v červnu vám bude připadat jako hřiště, budete hýřit humorem, takže pro vás může být trochu obtížnější soustředit se na vážnější věci. Nezapomínejte ani odpočívat. Pokud můžete, vezměte si volno, udělejte si alespoň krátkou dovolenou.

Budete také mnohem kreativnější než obvykle a z vašeho posíleného tvůrčího myšlení budou těžit i vaše pracovní projekty. Budete-li mít nějaký svěží nápad nebo inspiraci, nestyďte se je sdílet s ostatními. V červnu bude mít vaše sebevědomí podporu čísla tři, tak toho využijte.

Číslo tři bývá také často spojováno se štěstím. Není to ale tak, že své štěstí si tvoříme sami? Buďte tedy aktivní, hledejte příležitosti, pozitivní stránky každé situace a život vám nějaké štěstí určitě přinese.

Osobní měsíční číslo 4

V červnu je čas, abyste si všechno srovnali a zorganizovali. Číslo čtyři přináší silnou a stabilní energii a rutina by měla být v následujících dnech vaší prioritou. Nic složitého a komplikovaného, stačí jednoduché denní, týdenní a měsíční návyky, jako je jídlo, spánek, práce a péče o sebe.

V oblasti práce nebo kariéry se mohou objevit nové příležitosti. Červen bude také vhodný ke studiu a vzdělávání. Pokud se chcete v něčem zlepšit nebo se naučit něco nového, je právě teď ideální doba. A nezapomínejte se věnovat i přátelům a rodině. Číslo čtyři ještě zesiluje význam, který mají ve vašem životě.

Osobní měsíční číslo 5

Číslo pět většinou přináší nějaké změny. A s nimi i touhu po dobrodružství.

V červnu můžete pociťovat neklid a únavu ze života, který kolem sebe každý den vidíte, a zatoužíte po něčem jiném. Nebraňte se tomu a dopřejte si víc prostoru a rozmanitosti, aby váš život byl zábavnější a zajímavější. Nechte se inspirovat. Navštivte nová místa, zkuste nové recepty…

Opusťte věci, které ve svém životě už nepotřebujete, a nebraňte se změnám, které budou přicházet. Nemějte z nich strach. Věřte, že vše bude zase v pořádku a všechny změny, které nastanou, jsou jen pro vaše dobro.

Osobní měsíční číslo 6

Červen by měl pro vás být něžný a milující. Číslo šest se pojí s domovem, takže pokud tento měsíc strávíte v příjemném domáckém rytmu, mělo by vám být dobře. Myslete na to. Místo abyste běhali z jedné pracovní schůzky na druhou a po večerech doháněli pracovní resty, snažte se trávit co nejvíce volného času s partnerem, rodinou a lidmi, které máte rádi. Po rušném květnu vám toto zklidnění jistě prospěje.

Číslo šest je také velmi velkorysé číslo. Jeho vliv může být ale až vyčerpávající. Ujistěte se tedy, že jen nerozdáváte, nehostíte své přátele nebo rodinu, ale dostáváte i něco na oplátku.

Ukažte v červnu i svou uměleckou stránku. Ať už to bude při vaření dobrého jídla, nebo vylepšování domácího interiéru, červen je ideální čas, kdy se můžete vyjádřit svým osobitým kreativním způsobem.

Osobní měsíční číslo 7

Připravte se na to, že v červnu byste mohli být trochu pomalejší, než jste zvyklí. Energie čísla 7 je duchovní, meditativní, a na takový pocit není úplně každý zvyklý (nebo s ním není úplně spokojený). Věřte ale, že pod povrchem se toho děje často mnohem víc, než si myslíte. Zapomeňte na chvíli na to, co je potřeba udělat, nakoupit, uklidit, obstarat. Soustřeďte se na sebe, přemýšlejte o tom, kam ve svém životě směřujete. Nadcházející dny pro vás mohou být velmi důležité, snažte se tedy nespěchat. Věřte, že jste na správném místě a budoucnost přijde, až bude ten pravý čas.

Sedmička také často touží po samotě, proto se nedivte, že možná v následujících 30 dnech nebudete příliš společenští. Přesto ale může být červen vhodný k tomu, abyste posílili vztahy se svými nejbližšími.

Osobní měsíční číslo 8

Červen přináší do vašeho života silnou vibraci čísla 8, které je spojené s mocí a bohatstvím. Právě ty budou tedy nejspíše v centru vaší pozornosti následujících 30 dní.

Bude to ideální čas, kdy se můžete soustředit na růst své kariéry. V práci se pravděpodobně objeví nějaké příležitosti ke zvýšení kvalifikace nebo získání nových dovedností. Je jen potřeba být na ně připraveni a mít oči otevřené. Různé strategické změny ve vašem podnikání nebo osobním životě se vám v červnu rozhodně vyplatí, dobře si tedy rozmyslete, čemu věnujete svůj čas a pozornost.

Číslo osm představuje také rovnováhu. Pamatujte, že vše, co v červnu uděláte (ať dobré, či špatné), se vám stejnou měrou vrátí zpátky.

Osobní měsíční číslo 9

Červen bude pro vás velmi důležitý, číslo 9 ukončuje numerologický cyklus a je čas, abyste některé věci opustili. Možná, že váš vztah dospěl k přirozenému závěru. Nebo je čas opustit nějaké sny, plány. Nebude to lehké, protože každý konec přináší na druhé straně i nový začátek. A nové začátky s sebou nesou i obrovské neznámé. V příštích čtyřech týdnech tedy buďte opatrní, buďte připraveni opustit i odpustit.

Číslo 9 představuje také nesobeckost a kreativitu a nese v sobě velké množství moudrosti. Můžete v sobě nečekaně objevit obrovskou míru empatie a soucitu.

Červen bude pro vás i vhodnou dobou, kdy můžete nabídnout nezištnou pomoc nebo radu někomu, kdo ji potřebuje.

Zdroj: boldsky.com, numerology.com