Nejsledovanější seriálové scény roku 2023. Vedou zamilovaný Klus nebo Smetana v podprsence

Ženy nosí v budoucnosti ohlávky pro koně? - Eliška a Damián

Se závěrem roku 2023 pro vás máme výběr scén z oblíbených českých seriálů, které se suverénně zařadily k těm nejsledovanějším. Připomeňte si videa s nejvyšším počtem přehrání jak na webu, tak na sociálních sítích.

Ještě než Tomáš Klus podlehl jako fotograf Filip kouzlu Viky v podání Evy Burešové, byl dlouho zakoukaný do Michaely Pecháčkové coby Sid. Několikrát se ocitli v situaci, kdy jim k polibku chyběl krůček a k nevěře malý krok. Na jejich jiskření v seriálu ZOO se můžete podívat zpětně na streamovací platformě prima+. Zásadní zlom pak málem přišel ve chvíli, kdy se mladé ošetřovatelce nedařilo v práci a Filip jí byl jako vždy oporou.

Úlet v ložnici Sid

Šokující závěr odborníka na druhý pokus Sid o objevný odchov želvy obrovské znamenal pro bohatou dědičku sklářského impéria ledovou sprchu. Nejenže ji ztrapnil na celé čáře, ale udělal to navíc před Albertem, tehdejším ředitelem zoologické zahrady. Zdrcená blondýnka to pak v baru přehnala s alkoholem a více než kamarádsky se vrhla na Filipa, který ji chtěl jen bezpečně uložit ke spánku. Sám se přitom však musel značně přemáhat, aby situace nevyužil.

Smetana v podprsence

Premiéra nového pohádkového seriálu o Elišce a Damiánovi přinesla celou řadu humorných situací. Nejvíce sledovanými byly ale bezkonkurenčně dvě.

Herečku Emmu Smetana hned v prvním dílu překvapily coby Elišku z marmeládovny menší trable s kostýmem. Při rvačce s místním agresorem skončila jen v růžové podprsence. Právě tato akční scéna se stala virálním hitem.

Ohodnoťte seriál eliška a Damián na Kinoboxu

„Co je to tady za bordel,“ vtrhne v ní Eliška do místnosti, kde zuřící hulvát útočí na její kolegyni. Zuje lodičky na jehlách a neohroženě se se slovy „tak pojď, ty hajzle, nebudeš mi tady mlátit zaměstnance,“ do urostlého násilníka pustí. Sice ho pěstmi obratně srazí k zemi, už si ale nevšimne, že muž se zmátoří. Následuje rána tyčí přímo do Eliščiny hlavy.

Damián v říši divů

Neméně divácky atraktivní byly i scény, kdy Robert Urban coby princ z 18. století objevuje novodobé výdobytky. Damián totiž začal díky elixíru cestovat časem, a to nikoliv do minulosti, jak si původně myslel, ale do budoucnosti. V našem současném světě je tak zcela u vytržení. Nerozumí drzosti rázné Elišky a je paf z všudypřítomného osvětlení. Což teprve, když objeví splachovací toalety nebo dámské svůdné prádlo.

Nová přítelkyně soudce Petra a zklamaná Viky v ZOO

Když se po pár měsících pauzy vrátila do oblíbeného seriálu z prostředí zoologické zahrady Eva Burešová jako Viky, její nečekaný příjezd přátele zaskočil. Designérčina smutná tvář navíc nevěstila nic dobrého. Obavy ohledně rozpadu vztahu Viky a Petra se následně bohužel potvrdily. Příčinou byla soudcova zrada. Se svou kolegyní se totiž sblížil více než jen pracovně. „Mezi Petrem a jeho asistentkou se něco stalo,“ naznačila Viky hospodyni, co ji přimělo k náhlému návratu.

Z jejího výrazu bylo patrné, že je to pro ni velmi bolestivé. Rozhovoru s Petrem se ale nevyhnula. „Co chceš probírat? Prostě sis našel novou přítelkyni, která je teď těhotná, tak jsem se sebrala a odjela,“ shrnula to stručně Viky a žádala jen, aby fungovali coby dobří rodiče. „Nic jiného mezi námi není. To, co tam bylo, jsi zabil,“ zkonstatovala smutně.

Divoká party na hotelu

Herečka a také šikovná tanečnice Darija Pavlovičová to jako hodná Fany neměla v seriálu Dobré zprávy v lásce nijak jednoduché. Roky milovala bratra své nejlepší kamarádky Báry v podání Natálie Halouzkové, která kvůli roli prošla razantní změnou vizáže. Pak se od něho ale konečně odpoutala a zakoukala se do známého televizního pekaře, který ji úspěšně svedl.

V hlavě jí však vrtala Tadeášova přelétavost, a proto s kamarádkou Jiřinou vymyslela plán, jak se o případné nevěře přesvědčit. Jejich špionka je sice uklidnila, bohužel se ale absolutně spletla v úsudku. Bratři Tadeáš a Tobiáš v podání Jana Komínka a Tomáše Webera si dvě účastnice jejich kurzu pečení odvedli na hotelový pokoj a prožili s nimi pěkně bujarou noc. Nenapadlo je ale, že fotografie z noční eskapády se objeví na sociální síti a bude zaděláno na pořádný průšvih.

Chutnej a kvič v Prostřeno!

Jeden z nejznámějších kulinářských televizních pořadů nabízí nejen recepty, ale i pohled do českých domácností a mnohdy vyostřené konflikty mezi soutěžícími. Výjimkou však nejsou ani bizarní předělávky názvů známých zahraničních pokrmů.

Legendární cheesecake, správně přečteno „čískejk“, jehož variace „chésekake“, „čízcejk“ nebo „číský dort“ se staly internetovou senzací, má po další sezóně oblíbeného Prostřeno! v komolení výslovnosti novou a opravdu vážnou konkurenci. Na frak může pořádně dostat jak chutney nebo quiche, tak i obyčejný candát.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.