Celebrity

8. října 2023 06:00

Vanesa Havlíková

Janovi Komínkovi k vysněnému povolání chybí maturita. Ze školy mě vyhodili, říká

Jan Komínek v 7 pádech Honzy Dědka

Přestože talentovaný herec Jan Komínek (29) aktuálně září v novém dobovém seriálu, v němž hraje alchymistu Matouše, a obvykle nemá o herecké role nouze, najde se i takové období, kdy práci nemá a musí si přivydělávat jinak. Objasnil, čím se živí, když nemá dost hereckých příležitostí, i proč ho ze školy vyhodili týden před maturitou.

„Práci nemám vždycky. Někdy se stane, že práci nemám, tak jdu vždycky velice rád pomoct svému tatínkovi, který má malou firmičku na výškové práce. Jednou mě vzal s sebou do práce, oblékl jsem si montérky, bylo to asi dva nebo tři měsíce poté, co se vysílala vánoční pohádka, kde jsem hrál prince,“ prozradil Jan Komínek v talkshow 7 pádů Honzy Dědka.

„V tu dobu jsem šel do jednoho vnitrobloku s žebříkem a s tátou v montérkách, stála tam slečna, vyšla z kadeřnictví, kouřila, měla drápy, řasami mohla odhánět holuby. Koukla se na mě a řekla: Pane princi, to jste teda dopadl! Ustál jsem to, práce se neštítím,“ říká Jan Komínek, kterého diváci televize Prima mohou sledovat například každé pondělí v seriálu Eliška a Damián.

Mohlo by vás zajímat: Kromě Jana Komínka přijali pozvání do 7 pádů Honzy Dědka také Čestmír Strakatý s partnerkou a prozradili velkou novinu!

Na škole šel Komínek proti vedení, to se mu následně vymstilo

Herec by se ale rád stal vojákem. Se vstupem do armády to myslí vážně, má to však háček. „Chtěl bych vstoupit do aktivních záloh, ale bohužel jsem byl vyhozen týden před maturitou ze školy a nemám ani výuční list – pokud vím, to je potřeba. Na škole jsem šel proti vedení, nepohodli jsme se, vyhodili mě, snažil jsem se to dodělat na jiné škole, ale vždycky jsem dal přednost práci,“ prozrazuje Komínek s tím, že se základním vzděláním do aktivních záloh vstoupit nemůže.

Čtěte také: Seriálová hvězda Jan Komínek je čerstvě po rozchodu. Večírkům se raději vyhýbá

„Chodím na střelnici, je to pro mě relax. Nemám rád násilí, ale myslím si, že každý chlap by měl umět trochu zacházet se zbraní. Střílím na terč. Fandím vojákům, je to práce, která mi dává smysl, uznávám je, cením si jich. Můj pradědeček bojoval na Dukle. Byl pod generálem Svobodou. Chovám vojáky v úctě, přemýšlel jsem nad tím, že bych šel do armády, ale s mojí muší vahou by mě asi nevzali, musím na sobě zamakat,“ dodal mladý herec.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.