Celebrity

2. října 2023 10:00

Marie Makovská

Moderátor Čestmír Strakatý bude tátou. Jeho žena oznámila těhotenství před publikem

Čestmír Strakatý v 7 pádech Honzy Dědka

Čestmír Strakatý (38) vede se slavnými i méně známými osobnostmi autorské rozhovory, které ho v posledních letech proslavily. Do oblíbené talk show 7 pádů Honzy Dědka zavítal i se svou manželkou Hanou a jen tak mimochodem prozradili, že se brzy stanou rodiči.

Čestmír Strakatý byl přijat na 7 vysokých škol, dle jeho slov možná i na víc. „Studoval jsem asi čtyři, jednu za druhou, ale žádnou jsem nedodělal. Neměl jsem asi tu motivaci, brzy jsem začal pracovat. První byla práva, která mě nebavila a nebavila mě práce v advokátní kanceláři,“ zavzpomínal.

Děti, zůstaňte ve školách!

„Pak jsem začal pracovat na ČT24 a zjistil jsem, že vlastně úplně tu školu k práci nepotřebuji. Ale teď toho strašně lituju, že tu školu nemám dodělanou. Vloni jsem to ještě chtěl zkusit, znovu jsem se dostal, ale zjistil jsem, že na to není čas. Ale fakt toho lituji a nikomu bych tuhle cestu nedoporučoval. Děti, zůstaňte ve školách,“ radí Čestmír Strakatý.

Jsem introvertní stydlivý chlapec

Dnes už známý moderátor kdysi vůbec netušil, kam ho nohy ponesou, a že skončí před kamerami. „Jsem introvertní stydlivý chlapec a představa jít před kameru mě děsila. Z dobrých důvodů. To, že jsem před ní nakonec skončil, se stalo náhodou tím, že jsem skončil v práci za kamerou a zkusil jsem si jít před ní,“ popsal svou kariérní cestu.

Čestmíra Strakatého má mnoho lidí spojeného s časopisem Reflex a Prostorem X. Redakci se však moderátor rozhodl opustit po tom, co už rok vytváří svůj vlastní podcast. „Chci se posunout dál, pracovně se postavit plně na vlastní nohy,“ potvrdil Médiáři.

Partnera jsem nikdy neměl

O Čestmírovi Strakatém se před časem říkalo, že má partnera. „Ten drb nebyl pravdivý, ne že by na tom bylo něco špatného,“ dovysvětlil v 7 pádech Honzy Dědka, kam ostatně zavítal i se svou manželkou Hanou. Jak se poznali?

„My se známe díky hudbě. Poprvé jsme se viděli na technoparty, ale tam jsme si jen podali ruce a nic se nedělo. Pak ten vztah pokračoval skrze internet,“ popsala Hana Strakatá. „Začalo to tak, že jsem olajkoval Hance fotku,“ dodal Čestmír.

Hudební vkus je pro oba důležitý

„Asi bych si toho nevšimla, ale internet mi ho začal nabízet zpátky. Podívala jsem se na jeho profil a tam měl napsanou stěžejní věc, že poslouchá Boards of Canada. Zjistila jsem, že má velice dobrý vkus, to jen tak někdo neposlouchá. Začali jsme se bavit a tak to začalo,“ říká Hana Strakatá, pro kterou je hudba život definující. „Všechno, co jsem kdy dělala, mělo nějakou spojitost s hudbou,“ vysvětlila. V tom se s Čestmírem shodují, protože i pro něj je podle rozhovoru, který si můžete pustit už v úterý 3. října ve 21.35 na Primě, hudební vkus jeho partnerek velmi důležitý.

Hana je těhotná

Nakonec v talk show došla řeč i na úplnou novinku, o které zatím nikdo z širšího okolí páru nevěděl, dokonce ani přátelé. A sice, že je Hana v 7. měsíci těhotenství. „Tímto bych se chtěla omluvit všem svým kamarádům, kteří toto uvidí, protože my jsme to vůbec nikomu neřekli, kromě asi třech lidí a spolupracovníků. Jít s tím do televize je určitě správná volba,“ zasmála se.

Před nedávnem nečekaně ohlásila své druhé těhotenství také moderátorka Eva Perkausová:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 13. 5. 2024

Je pravděpodobné, že se vám podaří vše, co si dnes řeknete, Berani. Pokud vás brzdí obavy o integritu vztahu nebo dlouhodobé vyhlídky partnerství, můžete obavy rozptýlit přímou konfrontací s danou osobou. Možná zjistíte, že on nebo ona má stejné pocity jako vy. Upřímnost je dnes důležitá.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.